WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
YKK

Jest akt oskarżenia przeciwko Robertowi Bąkiewiczowi za zajścia pod kościołem Świętego Krzyża

YKK Czw Paź 14, 2021 8:05 am

Za pieniądze Putina baluj...
Awatar użytkownika
w

Re: Jest akt oskarżenia przeciwko Robertowi Bąkiewiczowi za zajścia pod kościołem Świętego Krzyża

w Czw Paź 14, 2021 8:59 am

Tak powinien postąpić każdy.
Awatar użytkownika
żęnada

Re: Jest akt oskarżenia przeciwko Robertowi Bąkiewiczowi za zajścia pod kościołem Świętego Krzyża

żęnada Czw Paź 14, 2021 9:19 am

bronili kościoła przed agresją czerw. onych i jeszcze akty oskarżenia mają? ojrokomuna to najgorsze zło świata
Awatar użytkownika
do nory

do nory Czw Paź 14, 2021 9:21 am

"YKK" napisał(a): Za pieniądze Putina baluj...
pieniądze Putinowi dają twoi idole ojrokomuchy z tus. kiem i mil. lerem na czele. i sami żyją z lewizny i kopert. ale przyjdzie kolej i na was
Awatar użytkownika
Marek

Marek Czw Paź 14, 2021 9:23 am

A co z tymi którzy niszczyli elewacje kościołów, dlaczego nie publikujecie ich zdjęć
Awatar użytkownika
jasne

jasne Czw Paź 14, 2021 9:26 am

"Marek" napisał(a): A co z tymi którzy niszczyli elewacje kościołów, dlaczego nie publikujecie ich zdjęć
przecież to ich koledzy, czerwoni aktywiści udający dziennikarzy, robią tylko to, co im każą właściciele, a że oni nie stąd...
Awatar użytkownika
AS

AS Czw Paź 14, 2021 11:11 am

Tak, to był pokaz prawdziwego katolicyzmu, wywlekanie kobiety z kościoła. Miłość bliźniego w brunatnym wydaniu
Awatar użytkownika
Kropek

Kropek Czw Paź 14, 2021 11:37 am

Nawet Jezus wyrzucił ze świątyni awanturników i niszczycieli niech tęczowi idą sobie do meczetu
Awatar użytkownika
polny wolak

polny wolak Czw Paź 14, 2021 3:28 pm

"w" napisał(a): Tak powinien postąpić każdy.

Damski bokser (kolejny). TFU!
Awatar użytkownika
co sie stefan dziwisz

co sie stefan dziwisz Czw Paź 14, 2021 3:37 pm

"do nory" napisał(a):
"YKK" napisał(a): Za pieniądze Putina baluj...
pieniądze Putinowi dają twoi idole ojrokomuchy z tus. kiem i mil. lerem na czele. i sami żyją z lewizny i kopert. ale przyjdzie kolej i na was

straszysz kolejnym pogromem?
do nory polskojezyczny banderowcu!
Awatar użytkownika
Lewacka logika

Lewacka logika Czw Paź 14, 2021 4:06 pm

Nie ma już określenia damski bokser teraz jest już równouprawnienie i każda płeć jest traktowana tak samo POwinno się też wyrównać wiek emerytalny
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Czw Paź 14, 2021 8:49 pm

Bezczelność tych bolszewików jest jak armia radziecka.
Nie zna granic.
Awatar użytkownika
abc

abc Pią Paź 15, 2021 12:39 am

"Kropek" napisał(a): Nawet Jezus wyrzucił ze świątyni awanturników i niszczycieli niech tęczowi idą sobie do meczetu

Czy ty w ogóle znasz zasady podobno twojej wiary? Chyba jednak nie, jesteś wyznawcą ludowego, tradycyjnego katolicyzmu: w niedzielę do kościoła, dać na tacę. A czy wiesz, w co wierzysz? Znasz zasady tej wiary? Chyba nie, bo chrześcijaninem to NA PEWNO nie jesteś.
Awatar użytkownika
abc

abc Pią Paź 15, 2021 12:41 am

"polny wolak" napisał(a):
"w" napisał(a): Tak powinien postąpić każdy.

Damski bokser (kolejny). TFU!

Kolejny tępy wuj. Niereformowalny.
Awatar użytkownika
Mateusz

Mateusz Pią Paź 15, 2021 9:18 am

On jest chrześcijanem napewno by tego nie zrobił. Dobrze mu z oczu patrzy.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości