WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Hydra

Julia Izmałkowa: Festiwal w Cannes jak dziekanat, gdzie studenci przeszkadzają paniom pracować (relacja)

Hydra Sob Lip 07, 2018 1:33 pm

Nie spodziewałem się tutaj tak fajnego tekstu :)
Awatar użytkownika
aZaliż

Re: Julia Izmałkowa: Festiwal w Cannes jak dziekanat, gdzie studenci przeszkadzają paniom pracować (relacja)

aZaliż Sob Lip 07, 2018 2:58 pm

Głos wołającego na puszczy, ale jednak beneficjenta tego chorego układu, w którym uczestniczą wyłącznie ci, których stać, a nie ci, którzy wnoszą wartość.
Awatar użytkownika
Block

Re: Julia Izmałkowa: Festiwal w Cannes jak dziekanat, gdzie studenci przeszkadzają paniom pracować (relacja)

Block Sob Lip 07, 2018 5:03 pm

Mało wartości merytorycznej. I bardzo dużo literówek. Tekst do korekcji. Bardzo źle się czyta. Forma przypomina blog sfrustrowanej nastolatki, a nie artykuł wykształconej badaczki.
Awatar użytkownika
Czy jest na sali redaktor?

Czy jest na sali redaktor? Nie Lip 08, 2018 9:43 pm

Litości! Niech ktoś ten tekst zredaguje, bo tego się nie da czytac
Awatar użytkownika
Eksport Mediowy

Eksport Mediowy Pon Lip 09, 2018 9:31 am

Och nie, Niemcy (a przepraszam Francuzi) mnie biją.
Ciekawe kiedy ta pani schowa swoje ego. Jej już się nie da słuchać...
Awatar użytkownika
TenCoWie

TenCoWie Pon Lip 09, 2018 10:14 am

blablabla i "ja" odmieniane przez wszystkie przypadki...
Awatar użytkownika
er

er Pon Lip 09, 2018 5:13 pm

Cannes zapomniało, że jest brandem. Po jakiemu to jest? Co to znaczy "brandem"? Nie mogę znaleźć tego słowa w słowniku PWN.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości