WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
LiD

JWT zwolniła osoby odpowiedzialne za wpisy Tigera na Instagramie. Szef Maspexu: jest mi wstyd

LiD Śro Sie 09, 2017 5:00 pm

Klient ponosi taką samą odpowiedzialność jak agencja.Dlaczego tylko agencja wydała oświadczenie?Gdzie osoby z brandu Tiger?Akceptacja kontentu to proces, w którym bierze udział sporo osob, w tym marketerzy.
Awatar użytkownika
ja

Re: JWT zwolniła osoby odpowiedzialne za wpisy Tigera na Instagramie. Szef Maspexu: jest mi wstyd

ja Śro Sie 09, 2017 5:26 pm

faktycznie, pozostałym postom na Instagramie nie można nic zarzucić ;) żenada!
Awatar użytkownika
wika

Re: JWT zwolniła osoby odpowiedzialne za wpisy Tigera na Instagramie. Szef Maspexu: jest mi wstyd

wika Śro Sie 09, 2017 5:28 pm

tak to bywa jak z Żytnią...Jak się robi "tak weźmy młodego i taniego do social mediów"
Awatar użytkownika
branżowa

branżowa Śro Sie 09, 2017 5:44 pm

zwolniliście osoby odpowiedzialne za posty? chyba ktoś to nadzorował? ekant przy tym był? a Klient przecież akceptuje? ośmieszacie się takim oświadczeniem
Awatar użytkownika
Ares

Ares Śro Sie 09, 2017 5:51 pm

Ktoś to widział i zatwierdzał, przecież nie krasnoludek
Awatar użytkownika
Leon

Leon Śro Sie 09, 2017 5:54 pm

a klient, który dawał akcept to co? na urlopie? XD jak zwykle - winny tylko copywriter i ewentualnie art director ;)
Awatar użytkownika
Renata zybura

Renata zybura Śro Sie 09, 2017 5:55 pm

To co oni, po pijaku pisali i projektowali? Która to już wpadka na Insta czy na fejsiu pod rząd? Czy mnie sie wydaje czy w sieciówkach i agencjach gdzie gruby hajs koszo zatrudniają kompletnych idiotów? Dział Marketingu klienta też akcepty po pijaku daje czy ściemnia? Może jeszcze im za to płacą? A agencja wyłoniona po ponad półrocznym postępowaniu przetargowym? Im więcej czytam o podobnych akcjach tym bardziej jestem przekonana że ci którzy powinni wyznaczać standardy w polskiej reklamie idą na dno. O ile juz tam nie są.
Awatar użytkownika
seb2202

seb2202 Śro Sie 09, 2017 5:56 pm

ja was mogę zapewnić ze nikt z mojej rodziny i znajomych tego goowna już nie ruszy !!!
Awatar użytkownika
Dobrawa

Dobrawa Śro Sie 09, 2017 5:57 pm

Nigdy nie uwierzę, że Maspex tego nie zaakceptował. Nie ma czegoś takiego jak umknęło, nie zauważyliśmy, jesteśmy w szoku. Nie w tej branży i nie dla takiej marki. Tym bardziej śmiechłam.
Awatar użytkownika
Łukasz kukczyna

Łukasz kukczyna Śro Sie 09, 2017 5:59 pm

"Osobami odpowiedzialnymi" za wpisy są klienci, którzy je akceptują, a nie ludziki z agencji, które je wrzucają na Fejsa.
Awatar użytkownika
Łukasz kulczyns

Łukasz kulczyns Śro Sie 09, 2017 6:00 pm

"Osobami odpowiedzialnymi" za wpisy są klienci, którzy je akceptują, a nie ludziki z agencji, które je wrzucają na Fejsa.
Awatar użytkownika
Grzegorz magnuszewski

Grzegorz magnuszewski Śro Sie 09, 2017 6:02 pm

Już dziś zyjemy w świecie robotów. Reklama wymyka się nam spod kontroli. Niedługo reklamy pisać będą specjalnie zaprogramowane maszyny, które po wpisaniu brifu zaczną komunikować się z otoczeniem przy pomocy internetu. Maszyny te zdolne będą do wykonania sesji zdjęciowej i lejautu, będą posiadały zdolności pisarskie w zakresie hedlajnu oraz malarskie w zakresie projektowania grafik reklamowych. Moc obliczeniowa tych maszyn pozwoli na wykonywanie poprawek w czasie rzeczywistym zaś interfejs do sterowania zsynchronizowany będzie z umysłem klienta co wyeliminuje zmanierowaną i nieudolną kastę obsługi klienta.
Awatar użytkownika
Tomasz markowski

Tomasz markowski Śro Sie 09, 2017 6:03 pm

Kolejny przykład "profesjonalizmu" wielkich agencji. Tych wspaniałych "akątów" i "kopirajterów". Kasują niebotyczny hajs i już im z nadmiaru gotówki mózgi wyprało. To nie jest brak profesjonalizmu. To jest kompletny debilizm. Czytając taki artykuł mam wrażenie, że małpy są mądrzejsze. Ludzie którzy zafundowali Maspexowi ten syf mają zamiast mózgu sojową latte.
Awatar użytkownika
Radek

Radek Śro Sie 09, 2017 6:07 pm

Zakończenie współpracy z JWT przez Maspex teoretycznie zmniejszyło by ilość g*wna, które ich ochlapie.
Awatar użytkownika
seb2202

seb2202 Śro Sie 09, 2017 6:08 pm

TYMBARK , TARCZYN, DR WITT , KUBUŚ ,CAPRIO, TIGER ,ŁOWICZ ,KOTLIN,niestety mój ulubiony ketchup WŁOCŁAWEK , KRAKUS tego goowna już nie kupuje wszystko to jest tego samego właściciela MASPEX!!!! ZACHĘCAM DO BOJKOTU !!!!
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości