WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Dago

“Kaczor Donald” stał się dwutygodnikiem, bo jego sprzedaż spada

Dago Czw Kwi 12, 2012 10:09 am

To o tym głąbie Tusku czy o czymś innym ?
Awatar użytkownika
Grand

Re: “Kaczor Donald” stał się dwutygodnikiem, bo jego sprzedaż spada

Grand Pią Kwi 13, 2012 12:54 pm

Komiks mojego dzieciństwa a jakiś niedorobiony frajer musiał nawet do tego wplątać politykę
Awatar użytkownika
Dominika

Dominika Pią Kwi 13, 2012 12:58 pm

Grand zgadzam się.
Awatar użytkownika
juby22

juby22 Pon Lip 30, 2012 7:35 pm

i oni sie dziwią że sprzedaż spada (śmiechu warte) kiedyś to pismo robione było z pasją teraz szkoda gadać mało komiksu reklam prawie na całe pismo a gadzety to jeden wielki shit a cena to juz nawet nie powiem które dziecko było stac na jakieś 7 zeta tygodniowo ehhh stare dobre czasy kiedy po to pismo naprawde sie szło z checią do kiosku aby kupić teraz to juz nawet szkoda pieniędzy stare szasy niestety juz nie wrócą
Awatar użytkownika
Pan Krowa

Pan Krowa Wto Lis 13, 2012 3:49 pm

Szkoda, świetne pismo, i to w gruncie rzeczy niekoniecznie dla dzieci:)
Co prawda cena , jak dla dziecka, może być zaporowa.
Awatar użytkownika
Lotta

Lotta Nie Sty 13, 2013 1:01 pm

Właśnie podczas sprzątania znalazłam moje stare numery KD, które kupowałam jeszcze w latach 90-tych i postanowiłam sprawdzić w necie czy pismo nadal istnieje i jak sobie radzi. Mam przed sobą numer z 1998roku, cena wynosiła 2,70 a też w środku była niespodzianka (co prawda nie laserowy miecz tylko naklejki). W środku znalazła się jedna reklama (kredek segmentowych) na wewnętrznej stronie okładki. Wiele się zmieniło od tych czasów kiedy ja czytałam KD... Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kaczkowafnod wielu lat

Kaczkowafnod wielu lat Nie Lut 02, 2014 10:35 pm

Ecj, to były czasy, kiedyś kupowałem tyle ile się dało ,teraz mam z 30 numerów które sie zachowały ,ale dokupowuję zantykwartiatu oldschoolowe numery. Szkoda że dzisiejsze dzieciaki już tego nie czytają. Pokolenie lat 90 wie że Kaczro donald dał nam super dzieciństwo
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości