WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Fafik

„Kalambury z gwiazdami” oglądało 500 tys. widzów. Polsat przegrał z TVN i TVP2

Fafik Wto Kwi 30, 2013 7:53 am

W tym programie to tylko gwiazdy się dobrze bawiły, ja natomiast wynudziłem się jak nikt inny już po 1 odcinku....marzy mi się edycja ze zwykłymi uczestnikami, gdzie do wygrania byłyby pieniądze :P
Awatar użytkownika
abc

Re: „Kalambury z gwiazdami” oglądało 500 tys. widzów. Polsat przegrał z TVN i TVP2

abc Wto Kwi 30, 2013 11:11 am

taki sam gniot jak "program" wojciecha manna w Dwójce, tylko że tamten ma mniejszą ogladalność
Awatar użytkownika
Piotr

Re: „Kalambury z gwiazdami” oglądało 500 tys. widzów. Polsat przegrał z TVN i TVP2

Piotr Wto Kwi 30, 2013 2:17 pm

Ludzie rzygają już tymi "gwiazdami" a w rzeczywistości miernotami lansowanymi na siłę. Ludzie chcą obejrzeć program z ludźmi o ponadprzeciętnej wiedzy, takich, którzy im zaimponują. Kiedyś tacy startowali w teleturniejach... i teraz też by wystartowali. Problem w tym, że brak teleturnieju dla inteligentnych, zostały bawidła o poziomie trudności audiotele.
Awatar użytkownika
Wprost

Wprost Wto Kwi 30, 2013 2:35 pm

programem dla inteligentnych jest "1 z 10" i jeszcze się utrzymuje na antenie
Awatar użytkownika
Popieram :)

Popieram :) Wto Kwi 30, 2013 3:51 pm

Popieram 1 z 10 to chyba jedyny program , który utrzymuje się już na antenie ponad 15 . Jest to jednen z moich ulubionych programów.
Awatar użytkownika
kamil

kamil Wto Kwi 30, 2013 7:07 pm

Zapomnial ktos o tym ze Familiada i Jaka to melodia takze sa na antenie ponad 15 lat.
Awatar użytkownika
Lewkowski

Lewkowski Sob Maj 04, 2013 12:32 pm

Raczej już prawie 20 lat
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 30 gości