WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Nodi

Kanały premium Polsatu z Ligą Mistrzów trafią do innych operatorów. „Jeden mecz w tygodniu na antenie otwartej”

Nodi Pią Maj 11, 2018 1:49 am

I to wszystko w jakości Super HD która nie istnieje. Nie ma to jak chwyt marketingowy żeby złapać naiwnych ludzi. Którzy nie sprawdza czy jest coś takiego jak super HD. Jestem też bardzo ciekaw jak się do tego przygotują technicznie i technologicznie. Tak żeby Ipla się nie zacinała
Awatar użytkownika
byly abonent

Re: Kanały premium Polsatu z Ligą Mistrzów trafią do innych operatorów. „Jeden mecz w tygodniu na antenie otwartej”

byly abonent Pią Maj 11, 2018 8:12 am

ludzie!!!! nie kupujcie polsatu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Karol

Re: Kanały premium Polsatu z Ligą Mistrzów trafią do innych operatorów. „Jeden mecz w tygodniu na antenie otwartej”

Karol Pią Maj 11, 2018 11:08 am

Ciekawe czy będzie w Orange tv
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Pią Maj 11, 2018 3:39 pm

Ja bym wolał mecz na kanale otwartym Polsatu przynajmniej było by mniej tych całych bohaterów"Świata wg Kiepskich" ileż można to puszczać?
Awatar użytkownika
xxl206

xxl206 Pią Maj 11, 2018 4:01 pm

"Tomekk" napisał(a): Ja bym wolał mecz na kanale otwartym Polsatu przynajmniej było by mniej tych całych bohaterów"Świata wg Kiepskich" ileż można to puszczać?
Kto i po co ogląda Polsat? To już lepiej **ujem rąbać sosnę.
Awatar użytkownika
frajer pompka

frajer pompka Pią Maj 11, 2018 11:13 pm

Czy Polsat naprawdę nie wie za ile chce sprzedawać kanały z LM, czy tylko ściemnia? Gdyby wierzyć w brednie, które opowiadają przedstawiciele Polsatu to wynika, że stacja prawie rok temu zdecydowała o wydaniu iluś tam mln euro na prawa do transmisji i wciąż nie wie, jak ma na tym teraz zarobić. Są bardziej żenujący od polityków.
Awatar użytkownika
MAX

MAX Sob Maj 12, 2018 5:41 am

Byleby tylko nie przegięli
Awatar użytkownika
vbn

vbn Sob Maj 12, 2018 12:45 pm

ciekawe ile multimedia polska każe płacić za to Bo płacić będzie kazać bo nie potrafią nic zrobić dla abonenta jedni odkodują kanały a multimedia polska pokazuje że ma abonenta w nosie .
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Pon Maj 14, 2018 9:22 am

Smutne jest to, że Polsat odcina ludzi od transmisji sportowych a UEFA się na to zgadza.
NC+ kupując prawa do transmisji nadaje mecze w kanałach paczki Canal+ bez dodatkowej opłaty. Kupiłem Canal+ 6 kanałów za 29/m-c i mam te rozgrywki w pakiecie. W Polsacie trzeba będzie zapłacić ekstra. W efekcie mniej ludzi obejrzy - ja nie zamierzam kupować od Polsatu dostępu do tych kanałów nawet, jeżeli będą dostępne w NC+. A już tym bardziej nie przejdę z tego powodu do Polsatu - nie zamierzam oglądać śmieciowych kanałów z reklamami przerywanymi filmem czy rozrywką.
Awatar użytkownika
Przemek

Przemek Wto Maj 15, 2018 10:30 pm

Tym bardziej teraz Solorz nie dogada się z Kurskim w sprawie LM i LE skoro mistrzostwa TVP oddała NC+
Awatar użytkownika
zenada pan isolorz i pamitmy tez io ms w siatkowew 2014 roku . ma pan sumienie?czty tlyk okasa i kasa sni siepanu ponocahc

zenada pan isolorz i pamitmy tez io ms w siatkowew 2014 roku . ma pan sumienie?czty tlyk okasa i kasa sni siepanu ponocahc Pią Lip 13, 2018 11:57 am

"Piotr" napisał(a): Smutne jest to, że Polsat odcina ludzi od transmisji sportowych a UEFA się na to zgadza.
NC+ kupując prawa do transmisji nadaje mecze w kanałach paczki Canal+ bez dodatkowej opłaty. Kupiłem Canal+ 6 kanałów za 29/m-c i mam te rozgrywki w pakiecie. W Polsacie trzeba będzie zapłacić ekstra. W efekcie mniej ludzi obejrzy - ja nie zamierzam kupować od Polsatu dostępu do tych kanałów nawet, jeżeli będą dostępne w NC+. A już tym bardziej nie przejdę z tego powodu do Polsatu - nie zamierzam oglądać śmieciowych kanałów z reklamami przerywanymi filmem czy rozrywką.

zenada poslatu i pana solarza ktory jest 2 w polsce codo zarobkow i cialgem u malo? na ocm uta kasa? a szacunek ludiz itpja kupile mspecjalnie dozszy pakiet w iena zeby miec dwa eurosporty poslatsport ekstrnews i elweln yi ? zero sznas na lige mistrzow wlasni wcozraj sie dowiedizlameparnoaj zero meczow w poslasportlaob ekstra aprzeciez jakispodila bymogl byc zenp hcco te slabszem ez ze peirwzwboru

zalamn yjestme bo przeciez nieprzejde do poslatu obniem oge bo co dopiero popdsialemumwoe ienacikwe zen iepodpsial umowy czytl inawet im sinieo paca jakby od nas hcicli za 50zl ahha no pewnie ne boo nu msua opalcic a im my nie zwrocim ykosztow taka prawda
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości