WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Max

Karol Gnat o słowa nt. słońca krążącego wokół Ziemi: potwierdzam, powiedziałem coś bardzo zabawnego

Max Czw Lip 22, 2021 7:18 pm

To nie było zabawne, tylko głupie
Awatar użytkownika
Tony

Re: Karol Gnat o słowa nt. słońca krążącego wokół Ziemi: potwierdzam, powiedziałem coś bardzo zabawnego

Tony Czw Lip 22, 2021 7:19 pm

W normalnej tv dawno by wyleciał za to co palnął
Awatar użytkownika
Gość

Re: Karol Gnat o słowa nt. słońca krążącego wokół Ziemi: potwierdzam, powiedziałem coś bardzo zabawnego

Gość Czw Lip 22, 2021 7:21 pm

Dno a nie dziennikarstwo…
Awatar użytkownika
Nie no

Nie no Czw Lip 22, 2021 7:31 pm

No zrozumcie - jak karolek mówi że "to było specjalnie tak " no to było... I tak dobrze że w ciągu jednej doby jest w stanie sprawdzić w Wikipedii co mówił Kopernik... ( aaa,nie, Kopernik była Kobietą ..)
Awatar użytkownika
Tak było, widziałem.

Tak było, widziałem. Pią Lip 23, 2021 7:47 am

Serio, nikt nie wpadł na to, że typ zwyczajnie się pomylił i walnął głupotę? Fakt, nie powinienem na antenie, ale gratuluję "komisjom" z twittera i ... braku tematów, że zajmują się głupotami i obwołały go kretynem albo ogłosiły, że powinien wylecieć z pracy.
Awatar użytkownika
Kasandra

Re: Karol Gnat o słowach nt. słońca krążącego wokół Ziemi: potwierdzam, powiedziałem coś bardzo zabawnego

Kasandra Wto Lip 27, 2021 6:49 pm

Faktycznie, bardzo to jest zabawne, hodować w TVPiS takich je£opów.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości