WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące gospodarki

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
mike

Kolejna runda strajku kurierów współpracujących z Pyszne.pl

mike Czw Sty 26, 2023 11:11 am

Z "corporate communications & public affairs manager" to się nigdy nie dogadacie bo zapewne jest po setkach korporacyjnych szkoleń, ładnie złoży ręce, wypowie kilkadziesiąt jeśli nie kilkaset mądrych słów i na tym się skończy rozmowa.
Awatar użytkownika
U

Re: Kolejna runda strajku kurierów współpracujących z Pyszne.pl

U Czw Sty 26, 2023 11:37 am

A co z restauracjami? Pyszne.pl i podobne portale pobierają gigantyczne prowizje (nawet do 30% ceny zamówienia). Nic dziwnego, że wiele lokali zachęca do zamawiania bezpośrednio u nich (bez pośredników).
Awatar użytkownika
mike

mike Czw Sty 26, 2023 12:09 pm

"U" napisał(a): A co z restauracjami? Pyszne.pl i podobne portale pobierają gigantyczne prowizje (nawet do 30% ceny zamówienia).

Dlatego w mniejszych miejscowościach gdzie do najdalej położonej knajpy samochodem jedzie się 15 min. Pyszne.pl się nie przebiło. Oczywiście oficjalnie knajpy w takich miejscowościach współpracują z Pyszne.pl, ale większość zamówień realizują przez swoich kurierów albo sami klienci przyjeżdżają odebrać dania i płacą taniej niż przez Pyszne.pl
Awatar użytkownika
jak

jak Czw Sty 26, 2023 7:07 pm

Znajdźcie sobie prawdziwą pracę.
Awatar użytkownika
Karakter

Karakter Pią Sty 27, 2023 7:15 am

Ja pier... ja też chcę 20% więcej za pracę gdy pada śnieg lub wieje wiatr.. I jeszcze 10% jak mi szef dziennie lizaka nie da... dzieci się za pracę wzięły...
Wróć do Gospodarka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości