WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
walter

Komentarz rzecznika kieleckich wodociągów o awarii hitem internetu. „Tak manipuluje TVP3 Kielce”

walter Pią Sty 29, 2021 10:16 am

Użył narracji TVP w wywiadzie dla TVP. Dla mnie facet jest mistrzem!
Awatar użytkownika
Czanq

Re: Komentarz rzecznika kieleckich wodociągów o awarii hitem internetu. „Tak manipuluje TVP3 Kielce”

Czanq Pią Sty 29, 2021 10:19 am

Dobry zawodnik. Szacunek.
Awatar użytkownika
Garet

Re: Komentarz rzecznika kieleckich wodociągów o awarii hitem internetu. „Tak manipuluje TVP3 Kielce”

Garet Pią Sty 29, 2021 10:45 am

Bardzo dobry rzecznik to jest!
Awatar użytkownika
Jarek

Jarek Pią Sty 29, 2021 10:46 am

Użył narracji TVP w wywiadzie dla TVP. Dla mnie facet jest mistrzem! Do tego wyjaśnił dlaczego w pore nie wyjaśnił. A tak serio Jak się dzieci kiedyś zapytają co to znaczy komunistyczny beton to mu pokażcie to video
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Pią Sty 29, 2021 11:10 am

Bareja wiecznie żywy:
... Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym kożuchu i w nim wychodzi ...
Awatar użytkownika
Piter

Piter Pią Sty 29, 2021 12:00 pm

Ja go popieram, bo ci powiesz "stojakowi", który przychodzi do Ciebie z tezą. Ja staram się zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi. Czasem jest tak, że muszę przywalić, jeśli jest za co. Wcześniej jednak lojalnie informuję, że tak będzie i tyle.
Jak mu naginali fakty, to batdzo fobrze ztobił. Jestem starej daty, dla mnie liczy się rzetelność dziennikarska, a nie słupki...
Awatar użytkownika
Nikodem

Nikodem Pią Sty 29, 2021 12:13 pm

"Jarek" napisał(a): Użył narracji TVP w wywiadzie dla TVP. Dla mnie facet jest mistrzem! Do tego wyjaśnił dlaczego w pore nie wyjaśnił. A tak serio Jak się dzieci kiedyś zapytają co to znaczy komunistyczny beton to mu pokażcie to video

Czyli były dziennikarz Gazety Wyborczej usadowiony na ciepłej posadce "rzecznika" czy raczej niedorzecznika pokazuje swoją butę.
Awatar użytkownika
Jarek

Jarek Pią Sty 29, 2021 12:25 pm

"Nikodem" napisał(a):
"Jarek" napisał(a): Użył narracji TVP w wywiadzie dla TVP. Dla mnie facet jest mistrzem! Do tego wyjaśnił dlaczego w pore nie wyjaśnił. A tak serio Jak się dzieci kiedyś zapytają co to znaczy komunistyczny beton to mu pokażcie to video

Czyli były dziennikarz Gazety Wyborczej usadowiony na ciepłej posadce "rzecznika" czy raczej niedorzecznika pokazuje swoją butę.

Dymisja w trybie natychmiastowym za działanie na szkodę wodociągów dla tego pana. Kto go zatrudnił?
Awatar użytkownika
Seba

Seba Pią Sty 29, 2021 12:39 pm

"walter" napisał(a): Użył narracji TVP w wywiadzie dla TVP. Dla mnie facet jest mistrzem!

Mistrzem czego? Nieprofesjonalności. Właściwie to już się wyrzucił z roboty bo takiego dyletanta nikt trzymał nie będzie
Awatar użytkownika
Ada

Ada Pią Sty 29, 2021 1:10 pm

Świetny materiał szkoleniowy dla wszystkich rzeczników, czyli jak dokonać samozaorania udając bystrego. Rzecznik zwalnia się z roboty szkodząc pracodawcy. No perełka
Awatar użytkownika
tak trzymać

tak trzymać Pią Sty 29, 2021 1:47 pm

Brawa dla Pana rzecznika. Wzorcowa odpowiedź na pytania lokalnego oddziału telewizyjnej gadzinówki.
Awatar użytkownika
m.

m. Pią Sty 29, 2021 2:32 pm

materiał szkoleniowy jak należy rozmawiać z TVP.
Awatar użytkownika
fan

fan Pią Sty 29, 2021 3:28 pm

"Ada" napisał(a): Świetny materiał szkoleniowy dla wszystkich rzeczników, czyli jak dokonać samozaorania udając bystrego. Rzecznik zwalnia się z roboty szkodząc pracodawcy. No perełka

Skąd takiego paajaca wytrzasnęli?
Awatar użytkownika
rola

rola Pią Sty 29, 2021 3:56 pm

"Jarek" napisał(a):
"Nikodem" napisał(a):

Dymisja w trybie natychmiastowym za działanie na szkodę wodociągów dla tego pana. Kto go zatrudnił?

Arogancja tego "rzecznika" żyjącego z publicznego grosza wskazuje na potrzebę pilnego przewietrzenia wodociągów nie tylko kieleckich
Awatar użytkownika
Prawdomir

Prawdomir Pią Sty 29, 2021 4:09 pm

Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości