WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
MCMLXXXV

Koronacja Karola III - kto będzie, a kogo zabraknie. Zobacz tutaj relację LIVE. Oto dokładny plan ceremonii

MCMLXXXV Sob Maj 06, 2023 10:02 am

Mam nadzieje że ten mason 33 stopnia niebawem umrze nagłą i niespodziewaną śmiercią.
Awatar użytkownika
multi kulti

Re: Koronacja Karola III - kto będzie, a kogo zabraknie. Zobacz tutaj relację LIVE. Oto dokładny plan ceremonii

multi kulti Sob Maj 06, 2023 4:12 pm

Ciekawe kiedy Netflix zrobi film o koronacji Karola III oczywiście aktor musi czarnoskóry
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

Re: Koronacja Karola III - kto będzie, a kogo zabraknie. Zobacz tutaj relację LIVE. Oto dokładny plan ceremonii

MCMLXXXV Sob Maj 06, 2023 4:39 pm

"multi kulti" napisał(a): Ciekawe kiedy Netflix zrobi film o koronacji Karola III oczywiście aktor musi czarnoskóry

Brytyjska rodzina królewska jest mocno spokrewniona z koszernymi, a nie z tymi co mają dużo melaniny w skórze.
Awatar użytkownika
MCMLXXXV

MCMLXXXV Sob Maj 06, 2023 9:33 pm

"A . " napisał(a): Nie jestem zorientowany, Bidena nie zaprosili czy Biden pokazał gdzie ma Europe. Ważne że Europa słucha co każe robić USA nawet wbrew jej interesowi.

Biden nie przyjechał na koronację Karola III, bo to Irlandczyk. A chyba wiesz jakie są relacje między ludźmi pochodzącymi ze Zjednoczonego Królestwa i Republiki Irlandii.
Awatar użytkownika
Seba

Seba Nie Maj 07, 2023 1:34 am

Sorry że mnie nie było, robiłem origami.
Awatar użytkownika
A

A Nie Maj 07, 2023 3:14 am

Brawo cenzura, każdy skasowany komentarz utwierdza mnie w przekonaniu że trafiłem w zakazany w demokratycznym państwie temat.
Awatar użytkownika
Jan

Jan Nie Maj 07, 2023 3:19 am

Zauważyłem że komentarze krytyczne wobec Ukrainy i USA są od razu kasowane, trochę dziwna sytuacja jak na demokratyczny kraj w którym ponoć panuje wolność słowa.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 177 gości