WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
on

Krystian Dudek prezesem PSPR, wiceprezesami Jurgiel-Żyła i Pomarański

on Pią Lut 13, 2015 12:14 am

on co to jest to stowarzyszenie i czym się zamjmuje? To tylko jakaś banda dzieciaków, która zarejestrowała się w KRS czy robią coś ważniejszego? Ktoś zna to towarzystwo, bo nazwiska nic mi nie mówią...
Awatar użytkownika
Ona

Re: Krystian Dudek prezesem PSPR, wiceprezesami Jurgiel-Żyła i Pomarański

Ona Wto Lut 17, 2015 5:07 pm

Widać jak bardzo znasz się na branży, skoro nie wiesz czym zajmuje się PSPR...
Awatar użytkownika
aldon

aldon Śro Lut 18, 2015 12:46 am

Jedynym liczącym się związkiem w branży jest ZFPR. PSPR to towarzystwo wzajemnej adoracji, gdzie w zarządzie (centralnym i regionalnych) zasiadają sami znajomkowie, lub tacy, którzy opłacają innym członkostwo tylko po to by na nich zagłosowali.

Nagle jakiś Dudek z profincjonalnej szkoły prywatnej wyskakuje i dziwnym trafem jeszcze mniej znana koleżanka z tej samej szkoły. Pytanie tylko po co im to? Albo się brandzlują samym faktem, że mają jakieś stanowisko, albo łatwiej im dzięki temu pozyskiwać klientów.
Awatar użytkownika
Anka W.

Anka W. Śro Lut 18, 2015 9:36 am

Chodzę na PSPR od 2013 i sobie chwalę. Jedyne miejsce na Śląsku gdzie regularnie od lat spotyka się środowisko. Kto chodzi ten wie. Byłam na wyborach i przyszła cała firma niejaka GrupaPRC. Chyba sami czuli jak się wychylili przedstawiając się jeden po drugim i głosując na siebie. Niewiele im z tego wyszło i większości już nie widziałam na kolejnych spotkaniach.
Awatar użytkownika
siupakabra

siupakabra Śro Lut 18, 2015 3:21 pm

Jakie są sukcesy osiągnięte przez osoby w powyższym tekście? Czy to są sami teoretycy? Byłem właśnie na stronie szkoły Humanitas. Czyżby szewc bez butów chodził?
Awatar użytkownika
członek ZFPR

członek ZFPR Czw Lut 19, 2015 2:12 am

Ułatwię wam. Związek Firm PR jest dla firm. Obejmuje 38 agencji, a celem działania jest ochrona praw i interesów zrzeszonych w nim członków - firm.
PSPR (na podstawie ich strony www) jest dla indywidualnych członków, może się tam zapisać każdy kto zajmuje się komunikacją. PSPR działa poprzez prowadzenie programów edukacyjnych, patronowanie konferencjom branżowym, wspieranie realizacji projektów naukowo badawczych, inicjowanie przedsięwzięć itd....
To dwie, różne i jedyne w Polsce formy zrzeszania w branży PR.
Awatar użytkownika
N.

N. Pon Mar 02, 2015 6:58 pm

Znam PRC bo kiedyś z nimi współpracowałam. Teraz to tylko młode, głodne wilczki z wielkimi kompleksami. Ale dla Seby liczy się tylko $ :))
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości