WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
YKK

Krytyka raportu SDP o warunkach pracy w Polska Press. „Może ci co wypełnili ankietę byli zwykłymi leniami”

YKK Czw Maj 27, 2021 6:58 am

Czarna propaganda aktualnych władców koryta jest i śmieszna i straszna.
Awatar użytkownika
tujuber

Re: Krytyka raportu SDP o warunkach pracy w Polska Press. „Może ci co wypełnili ankietę byli zwykłymi leniami”

tujuber Czw Maj 27, 2021 7:11 am

Cytowani dziennikarze zapomnieli dodać o warunkach na zgrupowaniu - że nie jest prawdą, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie nie padało.
Awatar użytkownika
Jadzia

Re: Krytyka raportu SDP o warunkach pracy w Polska Press. „Może ci co wypełnili ankietę byli zwykłymi leniami”

Jadzia Czw Maj 27, 2021 8:22 am

Mnie interesuje jedno - ile z kasy na ten "raport" wpłynęło na konto Skowrona i tej śmiesznej pani z Poznania w okularach, która chce być prezesem SDP? No bo im się też należało.
Awatar użytkownika
xxx111

xxx111 Czw Maj 27, 2021 8:27 am

Niezależny raport wykonany przez SDP - Stowarzyszenie Dziennikarzy Pisowskich. Aha.
Awatar użytkownika
Alop

Alop Czw Maj 27, 2021 9:14 am

Przecież wiadomo, że za Niemca było super, jasne ?
Awatar użytkownika
Wiadomo

Wiadomo Czw Maj 27, 2021 9:34 am

"Alop" napisał(a): Przecież wiadomo, że za Niemca było super, jasne ?

Za to za Kani i innych umorusanych w wazeliniarstwie postsakiewiczów to będzie panie raj na ziemi.
Awatar użytkownika
Ech

Ech Czw Maj 27, 2021 9:38 am

Jak ja mam dosyć tego pisolewia. PRL bis
Awatar użytkownika
Nieślubny syn małego Joe

Nieślubny syn małego Joe Czw Maj 27, 2021 10:13 am

propaganda robiona przez spryciarzy dla przygłupów. W TVP pójdzie pasek, gruby Tomek od puszczy rzuci bon motem i ciach. Robota wykonana. Fajrant. Cytrynówka
Awatar użytkownika
WRON

WRON Czw Maj 27, 2021 10:15 am

Szanowny panie Skowroński, jak pan oceniasz aktualną sytuację na rynku wazeliny?
Awatar użytkownika
SłuchaczX

SłuchaczX Czw Maj 27, 2021 12:39 pm

Jak Siedlecka i Ćwiklak zabieraja głos w tej sprawie od razu zapala się u mnie czerwona lamka.
Awatar użytkownika
Buahaha

Buahaha Czw Maj 27, 2021 5:50 pm

Raportu czepiają się ci sami którzy od lat jako niezależne cytują pseudo raporty hfpc fundacji batorego giewu AI i całej reszty lewackich tub propagandowych
Awatar użytkownika
Anna

Anna Pią Maj 28, 2021 9:53 am

Kiedy cytowany Tomek Cylka pracował w Głosie, ja pracowałam w Gazecie Poznańskiej i również nie przypominam sobie jakichkolwiek nacisków ze strony niemieckiego wydawcy. Nawet wtedy, gdy napisaliśmy o korupcyjnej ofercie niemieckiego Volkswagena wobec Cegielskiego. Po publikacji kontaktowały się z nami niemieckie telewizja i radio, a właściciel pozostał neutralny. Zdarzały się naciski biznesowe, ale większe były wtedy, gdy wydawnictwo należało do Fibak Investment Group.
Awatar użytkownika
gość

gość Pią Maj 28, 2021 12:00 pm

"Ech" napisał(a): Jak ja mam dosyć tego pisolewia. PRL bis

Zdaje się że nie wiesz co to był PRL.
Awatar użytkownika
Ka

Ka Sob Maj 29, 2021 11:21 pm

Piękny przykład zawodowej solidarności, a nie, przepraszam, ta zależy od punktu siedzenia, bo jak się komuś nie podoba, niech zmienia pracę... na dziennikarską wolność, mili państwo, składa się wiele rzeczy. Może to być upolityczniony właściciel, a może to być drańskie korpo
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości