WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ja

Kuba Wojewódzki: Bezdzietny król TVN

ja Sob Paź 09, 2021 6:49 am

tylko strach i brak wizji zamawiających i decydentów powoduje że wojewódzki nie ma konkurencji. Zagraniczne odpowiedniki W co jakiś czas odnawiają swej programy, szukają nowych rozwiązań pokazują nowe oblicza. Wojewódzki się nie rozwija a Miszczakowi to kompletnie nie przeszkadza.
Awatar użytkownika
anna-maria

Re: Kuba Wojewódzki: Bezdzietny król TVN

anna-maria Sob Paź 09, 2021 7:07 am

Połowa jego gości to promowanie pracowników i osób związanych z bieżącymi produkcjami made in TVN. Na wszelkie możliwe sposoby.
Awatar użytkownika
Gaja

Gaja Sob Paź 09, 2021 7:11 am

Akurat o dzieciach lepiej nie wspominać w tym kontekście. Trochę niesmaczne w świetle różnych oskarżeń.
Awatar użytkownika
Stół Durczoka

Stół Durczoka Sob Paź 09, 2021 7:32 am

Żaden król nie wsadza flagi narodowej w sztuczne odchody co najwyżej błazen
Awatar użytkownika
TW STOKROTKA

TW STOKROTKA Sob Paź 09, 2021 7:35 am

Skoro Wojewódzki nie ma dzieci to zapewne Chajzer znowu dostanie zawału na fotelu przed kamerą
Awatar użytkownika
OLo

OLo Sob Paź 09, 2021 8:40 am

Kuba intelektualnie przeraża tzw przeciętnego kowalskiego czyli pisowskiego wyborcę , bezmyślnego nieudacznika .
Awatar użytkownika
XYZ

XYZ Sob Paź 09, 2021 8:49 am

Ależ mi analiza. Nie ma następcy, bo nikt się nawet o to nie zaczął starać. Jest dobrze tak, jak jest. Pewnie Kędzierski chciałby być za parę lat jak Wojewódzki, ale TVN musiałby postawić na Kędzierski Show. Nie ma za co Kędzior!
Awatar użytkownika
.

Re: Kuba Wojewódzki: król prowokacji i silvers-nastolatek, nie widać jego następcy

. Sob Paź 09, 2021 9:36 am

Ślepej kurze trafiło się ziarno. Gość z Koszalina, bez wykształcenia i znajomości czegokolwiek dostaje program z promocją jak u jakiejś gwiazdy u szczytu kariery. Tak go wypromowano w Polsacie, potem - jak to zwykle bywa - gotowy produkt marketingowy kupił TVN, który niczego samemu nigdy chyba nie stworzył. Wojewódzki jako osobowość telewizyjna? Yhhh. Dziennikarz? Jeszcze bardziej yhhhh.
Awatar użytkownika
Teleman

Re: Kuba Wojewódzki: król prowokacji i silvers-nastolatek, nie widać jego następcy

Teleman Sob Paź 09, 2021 9:57 am

najbardziej wpływowych ludzi w polskim internecie... buhahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
DrVictór

DrVictór Sob Paź 09, 2021 9:57 am

@. Jeszcze mający dygnitarza, dyplomatę komunistycznego za ojca. Rzeczywiście, Dołęga-Mostowicz przewidział wszystko.
Awatar użytkownika
anonim

anonim Sob Paź 09, 2021 10:58 am

Kubuś plz, zacznij komentować skoki narciarskie, a najlepiej razem z Palikotem. Pozdr.
Awatar użytkownika
Mama_Rafala

Mama_Rafala Sob Paź 09, 2021 11:12 am

Moim zdaniem jest nastepca Kuby - to Rafał Pacześ. Błyskotliwy i świetnie prowadzi talk-show, właśnie tak w stylu Wojewódzkiego. Jeszcze kilka lat i wyrobi się tak jak Kuba. A zamiłowanie do samochodów widać u obu panów podobne :)
Awatar użytkownika
hmm

hmm Sob Paź 09, 2021 11:56 am

Kubus kiedy wyjdziesz z szafy i ściągniesz ten przypałowy tupecik? xD
Awatar użytkownika
Sztyborski

Sztyborski Sob Paź 09, 2021 1:32 pm

"ja" napisał(a): Wojewódzki się nie rozwija a Miszczakowi to kompletnie nie przeszkadza.

Miszczak widzi liczby i wpływy i mu nie przeszkadza.

Tobie przeszkadza?
Nie oglądaj!!!
Awatar użytkownika
Ja

Ja Sob Paź 09, 2021 8:40 pm

"Sztyborski" napisał(a):
"ja" napisał(a): Wojewódzki się nie rozwija a Miszczakowi to kompletnie nie przeszkadza.

Miszczak widzi liczby i wpływy i mu nie przeszkadza.

Tobie przeszkadza? Liczby zawsze mogą być lepsze. Nie rozumiesz nie pisz.
Nie oglądaj!!!
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości