WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
FHU k

Kuba Wojewódzki i Janusz Palikot z zarzutami za reklamowanie wódki

FHU k Czw Kwi 06, 2023 9:30 am

Czyli nie ma sprzedaży i dodatkowo będzie zakaz reklamowania? I dobrze.
Awatar użytkownika
zgaga

Re: Kuba Wojewódzki i Janusz Palikot z zarzutami za reklamowanie wódki

zgaga Czw Kwi 06, 2023 9:51 am

W końcu!
Awatar użytkownika
zastanawiałem się

zastanawiałem się Czw Kwi 06, 2023 10:27 am

czy ew. koszty/kary były wliczone w te działania jako "koszty kampanii"
bo nie wierzę, że ludzie/agencje, które za tym stoją nie mieli świadomości, że te działania były delikatnie mówiąc na krawędzi.
Awatar użytkownika
Adrian

Adrian Czw Kwi 06, 2023 11:00 am

"FHU k" napisał(a): Czyli nie ma sprzedaży i dodatkowo będzie zakaz reklamowania? I dobrze.

"Nie ma sprzedaży" - pewnie dlatego moce produkcyjne Tenczynka wyczerpują się i chcą kupić Leżajsk.
Awatar użytkownika
Pulpa Mea

Pulpa Mea Czw Kwi 06, 2023 11:07 am

uuu!
Awatar użytkownika
Anlityk

Anlityk Czw Kwi 06, 2023 11:29 am

To kiedy KNF za obligacje 😂?
Awatar użytkownika
Śpiewak ze słowików poznańskich

Śpiewak ze słowików poznańskich Czw Kwi 06, 2023 11:40 am

Palikot wstawia raz na jakiś czas filmik, w którym prezentuje zupełnie inny model spożywania wódki niż znany 90% społeczeństwa - miast chlać na umór, pokazuje że można symbolicznie, do określonych potraw etc.
I okazuje się, że przeszkaca to jakiemuś arcypatusowi, a nie przepraszam, aktywiście.
Określanie się tym mianem to przyznanie się do faktu iż nie dorobiło się w życiu żadnych stanowisk czy osiągnąć.
Efekt jaki cała akcja odniesie - Palikot i Wojewódzki maja jeszcze większą wrzawę i reklamę a pan aktywista może iść dalej płakać, że mieszkania są za drogie itp
Awatar użytkownika
Aga

Aga Czw Kwi 06, 2023 12:06 pm

"Śpiewak ze słowików poznańskich" napisał(a): Palikot wstawia raz na jakiś czas filmik, w którym prezentuje zupełnie inny model spożywania wódki niż znany 90% społeczeństwa - miast chlać na umór, pokazuje że można symbolicznie, do określonych potraw etc.
I okazuje się, że przeszkaca to jakiemuś arcypatusowi, a nie przepraszam, aktywiście.
Określanie się tym mianem to przyznanie się do faktu iż nie dorobiło się w życiu żadnych stanowisk czy osiągnąć.
Efekt jaki cała akcja odniesie - Palikot i Wojewódzki maja jeszcze większą wrzawę i reklamę a pan aktywista może iść dalej płakać, że mieszkania są za drogie itp

Nawet jeśli dajemy się ponieść ułudzie, ile w tym piciu do kamery finezji i klasy, nie jest to zgodne z prawem i tyle. Zdecydowanie więcej wybaczamy osobom, do których mamy słabość - gdyby to samo robili ludzie, których nie darzymy sympatią, nasz ogląd mógłby być inny.
Awatar użytkownika
Monika

Monika Czw Kwi 06, 2023 12:15 pm

"Śpiewak ze słowików poznańskich" napisał(a): Palikot wstawia raz na jakiś czas filmik, w którym prezentuje zupełnie inny model spożywania wódki niż znany 90% społeczeństwa - miast chlać na umór, pokazuje że można symbolicznie, do określonych potraw etc.

gdyby nie tacy aktywiści jak Śpiewak, to byś glebę żarł/żarła tak by cię ten kapitalizm balcerowski dojechał
Awatar użytkownika
Spiewak z chórku

Spiewak z chórku Czw Kwi 06, 2023 1:22 pm

@monika
Radziłem sobie za PeŁo, radze sobie za PissOff, trudno mi sobie w perspektywie tych kilkunastu ostatnich lat przypomnieć sobie jakiekolwiek osiągnięcie tego czy innego aktywisty
Awatar użytkownika
wołodymyr liliput

wołodymyr liliput Czw Kwi 06, 2023 3:21 pm

Przecież w tym tekście reklamuje się produkty palikota...
Awatar użytkownika
Monika

Monika Czw Kwi 06, 2023 4:00 pm

"Spiewak z chórku" napisał(a): @monika
Radziłem sobie za PeŁo, radze sobie za PissOff, trudno mi sobie w perspektywie tych kilkunastu ostatnich lat przypomnieć sobie jakiekolwiek osiągnięcie tego czy innego aktywisty

Och, pogratulować radzenia sobie (i to z takim nastawieniem!)! Co osiągnięć - żeby kojarzyć wystarczy wykazać zainteresowanie i trochę poczytać (tylko to wysiłek jest). Polecam zacząć od wątku zatrzymania dzikiej reprywatyzacji w Warszawie. Można się dokopać do informacji kto zaczął o niej mówić i kiedy. Miłej lektury!
Awatar użytkownika
realista

realista Czw Kwi 06, 2023 8:40 pm

Do wiezienia - Janusz P. ma ponad 55 mln długów i zbiera dalej pieniadze od ludzi. Ile bedzie to tolerowane?
Awatar użytkownika
lol

lol Pią Kwi 07, 2023 12:21 am

nareszcie, nie można znieść tego promowania wódy przez palikota
Awatar użytkownika
@Adrian

@Adrian Pią Kwi 07, 2023 9:13 am

Jasne. A ja chcę kupić browar Żywiec. Tylko że też nie mam pieniędzy, jak Janusz. Ale zaraz zrobię spółkę z logotypem o wartości 44 milionów złotych.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości