WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Studio Yayo

Latkowski robi film o aferze GetBack razem z Telewizją Polską. „Mam komfort braku cenzury”

Studio Yayo Czw Lip 08, 2021 6:29 am

Niech spróbuje zrobić film o dowolnej z tysięcy afer za rządów PiS, to zobaczymy jaki będzie komfort braku cenzury :)
Awatar użytkownika
Iza

Re: Latkowski robi film o aferze GetBack razem z Telewizją Polską. „Mam komfort braku cenzury”

Iza Czw Lip 08, 2021 7:01 am

Najpierw powtórka filmu o Blidzie. ZZ się ucieszy
Awatar użytkownika
Kambalarz

Re: Latkowski robi film o aferze GetBack razem z Telewizją Polską. „Mam komfort braku cenzury”

Kambalarz Czw Lip 08, 2021 7:31 am

Niech weźmie się za to ktoś poważny.
Awatar użytkownika
xxx

xxx Czw Lip 08, 2021 8:30 am

Fascynuje mnie, że w kraju, w którym ponad połowa obywateli deklaruje całkowity brak zainteresowania czytaniem czegokolwiek, powstaje tak wiele książek;) Autorstwa wszelkiej maści "celebrytow"
Awatar użytkownika
Grzegorz B.

Grzegorz B. Czw Lip 08, 2021 8:31 am

Film o Skokach bez cenzury najbardziej bym chciał zobaczyć.
Awatar użytkownika
PIOTR-PIOTR

PIOTR-PIOTR Czw Lip 08, 2021 9:13 am

@Grzegorz B.
Zobaczysz we wrześniu na YT. Bracia Sekielscy robią. Dlatego teraz Latkoś z Kurskim próbują odwrócić uwagę. Przecież GetBack to też afera PiS.
Awatar użytkownika
uyuuuu

uyuuuu Czw Lip 08, 2021 9:25 am

Pajac i jego bajki z mchu i paproci - brak dowodow w kazdym materialne duzo bełkotu
Awatar użytkownika
lol

lol Czw Lip 08, 2021 9:51 am

Za mało powtarzasz o braku cenzury. Musisz to częściej podkreślać.
Awatar użytkownika
ech

ech Czw Lip 08, 2021 10:04 am

jak to jest, że bez jakiegokolwiek warsztatu dziennikarskiego można przez tyle lat udawać dziennikarza?
Awatar użytkownika
dsd

dsd Czw Lip 08, 2021 11:42 am

Ciekawe jak ominie pisowskie wątki.........
Awatar użytkownika
hmm

hmm Czw Lip 08, 2021 11:48 am

"Studio Yayo" napisał(a): Niech spróbuje zrobić film o dowolnej z tysięcy afer za rządów PiS, to zobaczymy jaki będzie komfort braku cenzury

Afer, czy wymysłów, domniemań opozycji? Możesz wymienić te afery?
Awatar użytkownika
gość

gość Czw Lip 08, 2021 12:57 pm

"Studio Yayo" napisał(a): Niech spróbuje zrobić film o dowolnej z tysięcy afer za rządów PiS, to zobaczymy jaki będzie komfort braku cenzury

Tysięcy?
Wymień choćby jedną.
Awatar użytkownika
czy to ten sam

czy to ten sam Czw Lip 08, 2021 4:48 pm

Miernota od Wiśniewskiego :) ?
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Czw Lip 08, 2021 4:51 pm

A kiedy będzie film o dwóch wierzach?
Awatar użytkownika
Terier

Re: Latkowski kręci film o aferze GetBack razem z Telewizją Polską. „Mam komfort braku cenzury”

Terier Czw Lip 08, 2021 5:41 pm

"komfort braku cenzury", tego, to nawet ciemny lód nie kupi.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości