WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Martha

“Lato z Radiem” po raz 42. Koncerty w 20 miastach

Martha Wto Cze 18, 2013 12:18 am

Przynajmniej szanują widza, a nie jak RMF zwineli imprezę i ...bawcie się gdzie indziej.
Ale, co ja się martwię, przynajmniej nie korci mnie, by włączać RMF, by sprawdzić, czy spontaniczność jest np na Inwazji. Bez takich akcji wiem, że radio to jest czytane.Z kumulacją.
Czy strzępienie języka nie mija się z celem?:)
Co ja robię tu...
Awatar użytkownika
Gadulski

Re: “Lato z Radiem” po raz 42. Koncerty w 20 miastach

Gadulski Wto Cze 18, 2013 10:12 am

Martho, doskonale wiesz, że Inwazja Mocy była przeprowadzana ze znaczne większym rozmwachem z dużym udziałem ośrodków regionalnych RMF FM. Niestety decyzją KRRiTV o zakazie roszczepiania audycji (idiotyczną zresztą) RMF musiał zwolnić wielu dziennikarzy z rozgłośni regionalnych, lub też pozamykać owe oddziały... Wspomne tylko, że decyzja KRRiTV (idiotyczna zresztą) miała na celu wzmocnienie rozgłośni Publicznego Radia. Moja wypowiedź mam nadzieję odpowiada na Twoje pytania dlaczego Inwazji już nie ma a Lato z Radiem jest... Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
algoska

algoska Wto Cze 18, 2013 11:47 am

kim jest ta pani rozej karolina? jakoś nie kojarze jej dokonań a wbila w lato z radiem.... hmmmm... dziwna sprawa żeby tak bez doświadczenia....
Awatar użytkownika
Martah

Martah Wto Cze 18, 2013 10:56 pm

Gadulski napisał(a):Martho, doskonale wiesz, że Inwazja Mocy była przeprowadzana ze znaczne większym rozmwachem z dużym udziałem ośrodków regionalnych RMF FM. Niestety decyzją KRRiTV o zakazie roszczepiania audycji (idiotyczną zresztą) RMF musiał zwolnić wielu dziennikarzy z rozgłośni regionalnych, lub też pozamykać owe oddziały... Wspomne tylko, że decyzja KRRiTV (idiotyczna zresztą) miała na celu wzmocnienie rozgłośni Publicznego Radia. Moja wypowiedź mam nadzieję odpowiada na Twoje pytania dlaczego Inwazji już nie ma a Lato z Radiem jest... Pozdrawiam.

Panie Gadulski, powoli...Inwazja Mocy owszem była z wielkim rozmachem, ale mówimy tylko o tej z 2000 roku, bo każda inna była:fajna, duża, ale nie demonizujmy. Po drugie, Krajowa Rada zrobiła coś piekielnego z tą likwidacją rozczepień, ale nie mówmy, że oni [lokalni dziennikarze] jakiś wielki wkład robili w Inwazję. Odział, to często studio-dwa małe pomieszczenia 2-3 osoby, ot całe wielkie halo [oczywiście nie w każdym było tak samo, ale dajmy na to-taki Szczecin...] Także, wejścia na żywo lokalnych dziennikarzy, nie jest nic wielkim, a tak było.
Nie wiem, zatem , że zapytam naiwnie,dlaczego nie ma koncertów.
Proszę Was - te pikniki, nie można było zorganizować?Lub cokolwiek?
Ani Publiczne się nie wzmocniło, bo te zwykłe koncerty robi cały czas takie same, Eska wyskoczyła i czasem pokazywała cykliczne wielkie koncerty, natomiast RMF -kapitulacja.Ludzie -bawcie się sami.
Awatar użytkownika
ex z RMF FM

ex z RMF FM Śro Cze 19, 2013 11:49 am

powodzenia w nowej rzeczywistości koleżanki i koledzy :-) Ważne aby kasa szla ... powodzenia
Awatar użytkownika
mysza

mysza Śro Cze 19, 2013 4:37 pm

Algoska, Karolina Rożej już od dobrych kilku lat pracuje w czterech porach roku, od 2010 jest jedną z prowadzących lato z radiem. W związku z tym wątpię żeby w tym roku wbiła w lato z radiem i to bez doświadczenia. Jeżeli słuchasz jedynki regularnie to powinnaś ją znać. Bardzo sympatyczna dziewczyna
Awatar użytkownika
Zabierajce Czejarka do PRL-u!!!

Zabierajce Czejarka do PRL-u!!! Pią Cze 21, 2013 12:45 pm

Romcio mógłby dać nam już spokój. Na pikniku naukowym swoimi głupkowatymi wstawkami przeszkadzał prowadzącym i widzom.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości