WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
czapajew

Leroy Merlin wydał oświadczenie antywojenne, w którym nie pada słowo „Rosja”. „Katastrofa komunikacyjna”

czapajew Śro Mar 23, 2022 8:50 am

3 dni temu w Kijowie kacapy zbombardowały centrum handlowe gdzie jednym z najemców był Leroy Merlin. Teraz tam są już tylko gruzy. Czy to według kierownictwa firmy Leroy Merlin tez była tylko „Katastrofa komunikacyjna” ? :P
Awatar użytkownika
Dizel

Re: Leroy Merlin wydał oświadczenie antywojenne, w którym nie pada słowo „Rosja”. „Katastrofa komunikacyjna”

Dizel Śro Mar 23, 2022 9:37 am

Prosta sprawa - bojkotować ten sklep i już. Ja teraz mimo że mam lerła pod nosem jeżdżę 23 km do innego miasta by robić zakupy w markecie budowlanym innej firmy. Wydaję na paliwo, tracę godzinę na dojazd tam i z powrotem ale przynajmniej nie nabijam kasy pozbawionej jakiejkolwiek etyki firmie.
Awatar użytkownika
Marikka 45

Re: Leroy Merlin wydał oświadczenie antywojenne, w którym nie pada słowo „Rosja”. „Katastrofa komunikacyjna”

Marikka 45 Śro Mar 23, 2022 10:05 am

Działają tak samo jak pis który od 8 lat zwala winę na opozycje mimo iż sami okradli naród (miliony za wybory, maseczki, itd.), skłócili nas z UE i grożą wyjściem, zabierają nam dostęp do mediów i chcą iść ręka w rękę z Putinem.
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Śro Mar 23, 2022 10:06 am

Bojkotować Leroy Merlin.
Awatar użytkownika
OBI

OBI Śro Mar 23, 2022 10:55 am

Wojna się skończy a ludzie będą pamiętać!
Awatar użytkownika
paq

paq Śro Mar 23, 2022 12:51 pm

"Dizel" napisał(a): Prosta sprawa - bojkotować ten sklep i już. Ja teraz mimo że mam lerła pod nosem jeżdżę 23 km do innego miasta by robić zakupy w markecie budowlanym innej firmy. Wydaję na paliwo, tracę godzinę na dojazd tam i z powrotem ale przynajmniej nie nabijam kasy pozbawionej jakiejkolwiek etyki firmie.

Myślę, ze nie wymaga to nawet tak dużego poświęcenia. Nikt nie będzie Ci wyrzucał w tej sytuacji zakupy w Leroy. Ja z kolei mam wiele alternatyw, które są równie wygodne, wiele ludzi ma podobnie. Jeśli spowoduje to zmniejszenie ruchu o 10-15%, to w wysoce konkurencyjnej branży z niskimi marżami będzie już bardzo bolesne.
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Śro Mar 23, 2022 2:45 pm

Oni sobie bez waszej kasy poradza polaczki.
Awatar użytkownika
stachanowiec

stachanowiec Śro Mar 23, 2022 5:14 pm

"Tomek" napisał(a): Oni sobie bez waszej kasy poradza polaczki.
........ ruskie onuce czy francuskie pieski ?
Awatar użytkownika
piekarz

piekarz Śro Mar 23, 2022 5:37 pm

Taki brud ma tę właściwość, że się od wizerunku nie odklei!
Awatar użytkownika
tttt

tttt Czw Mar 24, 2022 7:53 am

Leroy Merlin liczy że sprawa się rozejdzie a będzie jak z BP w zatoce meksykańskiej i wielodniowym wycieku - od 7 czy 8 lat nigdy nawet wody nie kupiłem tam, liczę że podobnie acz na niepowórwnywalnie większą skalę będiz tu - nie zapominajmy też że to ten sam włąściciel do DECATHLON i AUCHAN i całemu temu trio mówimy OERWUAR :P
Awatar użytkownika
Rafał

Rafał Czw Mar 24, 2022 7:17 pm

Teraz taka moda żeby mówić na około i nie uderzyć w sedno.
Niech nie wychodzą ale my Polacay nie wchodźmy !!!
Awatar użytkownika
matix73

matix73 Nie Kwi 03, 2022 5:07 pm

"czapajew" napisał(a): 3 dni temu w Kijowie kacapy zbombardowały centrum handlowe gdzie jednym z najemców był Leroy Merlin. Teraz tam są już tylko gruzy. Czy to według kierownictwa firmy Leroy Merlin tez była tylko „Katastrofa komunikacyjna” ?

Przeczytałeś tylko nagłówek, a nie resztę artykułu...
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości