WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Taka prawda

Elon Musk przestanie być szefem Twittera. Nową CEO kobieta

Taka prawda Pią Maj 12, 2023 4:45 pm

Jedna baba już kierowała YouTube i skończyło się to katastrofą.....baby nie są innowacyjne i nie mają zielonego pojęcia by kierować mediami społecznościowymi wszyscy założyciele gigantów społecznościowych byli mężczyźni to świadczy o tym że baby o niczym pojęcia nie mają i nie są kreatywne
Awatar użytkownika
Tomek

Re: Elon Musk przestanie być szefem Twittera. Nową CEO kobieta

Tomek Pią Maj 12, 2023 4:48 pm

Ona ma tylko szukać reklamodawców, żeby Muskowi zgadzały się cyferki.
Awatar użytkownika
Miejsce bab jest przy garach

Miejsce bab jest przy garach Pią Maj 12, 2023 5:11 pm

Twitter stanie się takim samym reklamowym gniotem jak YouTube
Awatar użytkownika
fgh

fgh Pią Maj 12, 2023 6:08 pm

Skąd wiadomo że kobieta jak jest 55 płci?
Awatar użytkownika
Ojciec rodziny

Ojciec rodziny Pią Maj 12, 2023 6:17 pm

Na prezesa Yahoo też dali kobietę , i co ? Porażka finansowa
Awatar użytkownika
anonim

anonim Pią Maj 12, 2023 7:46 pm

Na twitterze bez konta nie można przeglądać popularnych tematów, tyle jest wart wolność słowa wg Elona Muska. Jestem wolnościowcem. ale tu się pozwolę nie zgodzić z większością osób, które popierają Muska. Lepiej było, trudno mi w to uwierzyć, że ja jako prawicowiec, zatęsknie za lewicowym twitterem. No, niestety - taka prawda.
Awatar użytkownika
Bubu

Re: Elon Musk przestanie być szefem Twittera. Nową CEO menadżerka z NBCUniversal

Bubu Sob Maj 13, 2023 12:32 am

Szkoda, że kobieta to nie wróży dobrze.
Awatar użytkownika
Bu

Re: Elon Musk przestanie być szefem Twittera. Nową CEO menadżerka z NBCUniversal

Bu Sob Maj 13, 2023 12:34 am

"anonim " napisał(a): Na twitterze bez konta nie można przeglądać popularnych tematów, tyle jest wart wolność słowa wg Elona Muska. Jestem wolnościowcem. ale tu się pozwolę nie zgodzić z większością osób, które popierają Muska. Lepiej było, trudno mi w to uwierzyć, że ja jako prawicowiec, zatęsknie za lewicowym twitterem. No, niestety - taka prawda.

A dlaczego chce pan przeglądać tematy bez zakładania konta? To prywatna firma i może ustalać zasady jakie chce. Jak ktoś nie chce mieć konta na Twitterze to widocznie nie rozumie co to za portal i nie jest to usługa dla niego
Awatar użytkownika
anonim

anonim Nie Maj 14, 2023 9:54 am

"Bu" napisał(a):
"anonim " napisał(a): Na twitterze bez konta nie można przeglądać popularnych tematów, tyle jest wart wolność słowa wg Elona Muska. Jestem wolnościowcem. ale tu się pozwolę nie zgodzić z większością osób, które popierają Muska. Lepiej było, trudno mi w to uwierzyć, że ja jako prawicowiec, zatęsknie za lewicowym twitterem. No, niestety - taka prawda.

A dlaczego chce pan przeglądać tematy bez zakładania konta? To prywatna firma i może ustalać zasady jakie chce. Jak ktoś nie chce mieć konta na Twitterze to widocznie nie rozumie co to za portal i nie jest to usługa dla niego

A muszę? Po prostu nie chce, mi tylko zależy na przeglądanie tematów politycznych. No ale Muskowi zależy na danych osobowych, szczególnie, żeby osoby zakładały "niebieskie" znaczki, by Musk zarabiał na danych osobowych, jak "META". "Twitter" nadal jest lewicowy. Co do "prywatnych firm", jest jeszcze wolność informacyjna, a jej nie ma. Jeśli wolność nie zbiega się z tym, i jest tłumaczenie, "to moje, i ch..j mi do tego", no to nic to nie ma wspólnego z zasadami, byciem prawicowym. A dużo takich prywatnych firm jest? No właśnie. "Musk" to taki wystrugany lewak z czerwoną gwiazdą.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości