WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Marian

Małgorzata i Tomasz Terlikowscy uruchomili serwis MalyDziennik.pl. „Komentarze na ostro z perspektywy chrześcijańskiej”

Marian Śro Lis 16, 2016 10:47 am

Pójde, zobacze. No i oczywiście jak będzie taka możliwość, to "ostro" będe komentować artykuły.
Awatar użytkownika
widz555

Re: Małgorzata i Tomasz Terlikowscy uruchomili serwis MalyDziennik.pl. „Komentarze na ostro z perspektywy chrześcijańskiej”

widz555 Śro Lis 16, 2016 10:55 am

"Ostro" to jest po chrześcijańsku? To jest raczej po tabloidowemu, ale rozumiem że jest nisza dla wyznaniowego tabloidu i Terlikowscy chcą się w nią wstrzelić.
Awatar użytkownika
I tyle

Re: Małgorzata i Tomasz Terlikowscy uruchomili serwis MalyDziennik.pl. „Komentarze na ostro z perspektywy chrześcijańskiej”

I tyle Śro Lis 16, 2016 10:59 am

Zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie świat zaludniony klonami państwa Terlikowskich.........
Awatar użytkownika
fghj

fghj Śro Lis 16, 2016 11:24 am

Jakim cudem oni nie mają jeszcze swojego tok-szoł w tvp(is)?! Niepojęte. BTW Tylko spójrzcie na te twarze pełne miłości i miłosierdzia dla bliźniego.
Awatar użytkownika
j

j Śro Lis 16, 2016 11:26 am

Możesz sobie krytykować aborcję a ja mogę twoja krytykę mieć w dupie i tyle. Nie będziesz nikomu własnego zdania narzucał.
Awatar użytkownika
Marian

Marian Śro Lis 16, 2016 11:28 am

Byłem, widziałem, czytałem ... tzn. zaczynałem czytać i ... żadnego artykułu do końca nie przeczytałem. Nie byłem w stanie czytać tego. Zdecydowanie ten serwis nie jest dla mnie.
Awatar użytkownika
notoco

notoco Śro Lis 16, 2016 12:20 pm

Znaczy... jak to rozumieć? Że w TV Republika panuje cenzura, skoro nie można tam prezentować opinii z perspektywy konserwatywnej i chrześcijańskiej i trzeba zakładać sobie stronkę internetową? Co na to SDP?
Awatar użytkownika
wujek

wujek Śro Lis 16, 2016 12:57 pm

TYLKO OSTRO. Z buta, jak Bóg nakazał. Umoczyć w tekście, później Twittem dowalić, a w niedziele mała spowiedź. A w poniedziałek: od nowa.
Awatar użytkownika
holy shit

holy shit Śro Lis 16, 2016 1:38 pm

Nie ma to jak nawiązać tytułem do antysemickiego szmatławca sprzed wojny...
Awatar użytkownika
POlak

POlak Śro Lis 16, 2016 3:03 pm

wyglądają jak rodzeństwo
Awatar użytkownika
Maciek

Maciek Śro Lis 16, 2016 3:39 pm

Buahaha ten koleś już nawet papieża poucza...Chamstwo połączone z wybujałym ego, wręcz chorobliwą manią narzucania innym swojego zdania.
Awatar użytkownika
ale_kicha

ale_kicha Śro Lis 16, 2016 4:35 pm

bylem, zobaczylem, nie ma to jak serwis oparty na hejcie, hejt plus propaganda to nowy model portali, az szkoda patrzec ze takie cos robia
Awatar użytkownika
Tołdi

Tołdi Śro Lis 16, 2016 7:03 pm

Oni są tak podobni do siebie, że wyglądają jak rodzeństwo. Sic!
Awatar użytkownika
rozbawiony piSSem

rozbawiony piSSem Śro Lis 16, 2016 7:05 pm

Nie byłem, nie będę - boję się żeby mój komp jakiegoś syfa stamtąd nie złapał. Jedna tylko uwaga...MałyDziennik....Mały.....hmmm...Mały.....to jakieś kompleksy ? ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
bodnik

bodnik Śro Lis 16, 2016 8:53 pm

dodałem do ulubionych !!!
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości