WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Iga

„Mali Giganci” znów na czele programów rozrywkowych. Pokonali "Taniec z Gwiazdami" (top 20)

Iga Pon Kwi 20, 2015 1:02 pm

A gdzie celebryty splasz się pytam! :D
Awatar użytkownika
ja

Re: „Mali Giganci” znów na czele programów rozrywkowych. Pokonali "Taniec z Gwiazdami" (top 20)

ja Pon Kwi 20, 2015 1:16 pm

celebryty splasz 2,2 mln także nie tak źle
Awatar użytkownika
obiektywna

Re: „Mali Giganci” znów na czele programów rozrywkowych. Pokonali "Taniec z Gwiazdami" (top 20)

obiektywna Pon Kwi 20, 2015 1:35 pm

Nie tak źle- chyba sobie żartujesz. Ten program przed emisją był typowany na wielki hit, miał zniszczyć małych gigantów. Po za tym jak na tak dużą reklamę w mediach jaka miał przed emisją to wynik jest katastrofą.
Awatar użytkownika
YKK

YKK Pon Kwi 20, 2015 2:20 pm

Brawa dla wszystkich. Następne w kolejce jest już tylko 'Sing if you can'...
Awatar użytkownika
ja

ja Pon Kwi 20, 2015 2:59 pm

Splash miał taką niską oglądalność przez Rolnika.
Awatar użytkownika
Maria Fort

Maria Fort Pon Kwi 20, 2015 3:14 pm

Propaganda trwa. Mali giganci są na 10 miejscu. Tytuł sugeruje, ze wygrali. Trochę szacunku dla nas i szacunku dla siebie.
Awatar użytkownika
mn

mn Pon Kwi 20, 2015 3:22 pm

M jak miłość ma 6,7 mln, Ranczo 6,5 mln, Na dobre i na złe 5,2 mln, Ojciec Mateusz 4,5 mln itd. Mali Giganci mają 3,4 mln i dlatego są w tytule i na zdjęciu... Odrobinę logiki i prawdy proszę!
Awatar użytkownika
wiadro

wiadro Pon Kwi 20, 2015 3:27 pm

celebrity flush to najwieksze dno tegorocznej wiosny
Awatar użytkownika
XXXx

XXXx Pon Kwi 20, 2015 3:29 pm

Walka głównie rozgrywa się miedzy programami rozrywkowymi,seriale to już standard że są na 1 miejscach,więc nie wiem o co wam chodzi.
Awatar użytkownika
fran

fran Pon Kwi 20, 2015 3:50 pm

Kolejny tydzień wysokie miejsce "Na Sygnale".
Awatar użytkownika
any

any Pon Kwi 20, 2015 3:56 pm

Mali giganci na czele programów rozrywkowych wiec chyba niektórzy powinni umieć czytać ze zrozumieniem,czym jest serial a czym program rozrywkowy
Awatar użytkownika
Krzysztof F.

Krzysztof F. Pon Kwi 20, 2015 8:00 pm

Zrozumienie nie oznacza propagandy. Należy szanować fakty. Wiadomo ze tytuł często wypacza ses informacj. To znana technika manipulacji. ... to najlepszy branżowy portal, powinien się takich posądzeń wystrzegać.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 99 gości