WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tvn/taniec

“Mam talent!” pokonał “Taniec z Gwiazdami”, “Rolnik” lepszy od “MasterChefa”

tvn/taniec Pon Wrz 29, 2014 3:53 pm

TVN robił lepiej "Taniec z Gwiazdami". W Polsacie mamy przaśny kabaret, nawet Tyszkiewicz zwariowała i nie daje dziesiątek!!! PROFANACJA!
Awatar użytkownika
wes

Re: “Mam talent!” pokonał “Taniec z Gwiazdami”, “Rolnik” lepszy od “MasterChefa”

wes Pon Wrz 29, 2014 3:58 pm

top model wysoko. DUżo lepszy niż jak robił rojens. bez porównania.
taniej i lepiej.
Awatar użytkownika
Dominika

Re: “Mam talent!” pokonał “Taniec z Gwiazdami”, “Rolnik” lepszy od “MasterChefa”

Dominika Pon Wrz 29, 2014 4:21 pm

W porównaniu z pierwszymi odcinkami drugiego sezonu ttbz 4 odcinek był meeega lepszy. Kto wie, może lepszy od poprzedniego sezonu ;-) Od dawna tak sie nie uśmiałam.
Awatar użytkownika
mnmmn

mnmmn Pon Wrz 29, 2014 4:27 pm

Największym zaskoczeniem jest "Mam Talent".Myślałem że format się wyczerpuję już,ale pomyliłem się.Moim zdaniem to najlepszy program rozrywkowy tej jesieni.
Awatar użytkownika
fakt

fakt Pon Wrz 29, 2014 5:26 pm

Mam talent gdzie wydarzeniem była defekujaca swinia na wizji został liderem ogladalnsci mysle ze defekujacy wlasciciele ITi i zarząd TVn na wizji mógłby jeszcze bardziej podnieść ogladalnsc Programowo Nalepszych zawsze krok przed konkurencja
Awatar użytkownika
bat na debili

bat na debili Pon Wrz 29, 2014 6:00 pm

@fakt, trafnie to podsumowałeś.
Awatar użytkownika
Widz

Widz Wto Wrz 30, 2014 2:14 am

TVN O 100 % robil lepszy Taniec z Gwiazdami.Wcale nie ciagnie mnie oglądac w Polsacie. Jest slaby. Tyle!!!!
Awatar użytkownika
dfdfdfd

dfdfdfd Wto Wrz 30, 2014 8:32 am

@Fakt
Oglądałeś ten występ od początku do końca?Bo chyba nie wiesz o co w nim chodziło?Polecam obejrzeć!
A to,że świnia załatwiła swoje potrzeby na scenie to czysty przypadek,była tam w innym celu.
Awatar użytkownika
widz

widz Wto Wrz 30, 2014 3:02 pm

Tak oto wychodzi niski poziom programów TVN. Większość programów oglądanych przez widzów emituje TVP.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 72 gości