WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Seba

Mama Ginekolog pod lawiną krytyki za przyjmowanie znajomych poza kolejnością. Koniec jej kariery influencerskiej?

Seba Śro Lut 08, 2023 7:43 am

Czy powiedziała jakaś nieprawdę?
Większość jak nie wszyscy lekarze przyjmują po znajomości gdyż taki pacjent jest "szybszy" w zdiagnozowaniu.
Sam chodzę tak do mojej lekarki w szpitalu, ona sobie w tym czasie robi papiery. Zna mnie na tyle długo że wizyta trwa kilka minut zamiast jakbym poszedł do jej koleżanki min 20.
Podobnie mam prywatnej klinice u znajomego, pytam się tylko w jakich godzinach mogę przyjść i tzak tzak gotowe, od nowego pacjenta potrzebny wywiad ... osoby oczekujące nawet nie zauważają oczekiwania.
Awatar użytkownika
Widz

Re: Mama Ginekolog pod lawiną krytyki za przyjmowanie znajomych poza kolejnością. Koniec jej kariery influencerskiej?

Widz Śro Lut 08, 2023 8:02 am

Ostracyzm tej Pani powinien być w interesie wszystkich. Kłamie jak z nut, wciska ludziom kit i robi z lekarza zawód publicznego konowała. Gdyby Pani przyjmowała w prywatnym szpitalu, brała za to kasę to bym nic do tego nie miał.
Awatar użytkownika
Ja

Re: Mama Ginekolog pod lawiną krytyki za przyjmowanie znajomych poza kolejnością. Koniec jej kariery influencerskiej?

Ja Śro Lut 08, 2023 8:30 am

I bardzo dobrze powinni dla przykładu pozbawić prawa do wykonywania zawodu. Przyjmowanie prywatnie za pieniądze, w godzinach pracy w państwowych szpitalach, na państwowym sprzęcie to niestety norma wśród lekarzy. Również na tym z darów WOŚP.
Awatar użytkownika
xtd

xtd Śro Lut 08, 2023 8:33 am

widać że moralności tu nie istnieje i przyzwoitości też nie . ZA to kolesiostwo i propagowanie że za kasę wszystko robić . klakierzy oczywiście zaraz ruszą z obroną sycylijską przez atak .
Awatar użytkownika
JAKUB

JAKUB Śro Lut 08, 2023 8:36 am

90% lekarzy tak robi. I nagle wielkie larum. Brzydzę się tą hipokryzją
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Śro Lut 08, 2023 9:20 am

Nie jest problem to, że przyjmuję znajomych poza kolejnością bo wierzcie mi robi tak 90% lekarzy,osoby które twierdzą że jest inaczej chyba po prostu rzadko miały kontakt ze środowiskiem lekarskim. Problemem jest fakt, że "mama ginekolog" się tym nijako samą pochwaliła... Starczyło siedzieć po prostu cicho. Bo co teraz Izba lekarska czy WUM muszą podjąć interwencję nawet jeśli średnio chcą. Inna sprawa, że MG ma równie wielu wrogów co sympatyków w środowisku lekarskim, ale taka już cena popularności.
Awatar użytkownika
4ap

4ap Śro Lut 08, 2023 9:41 am

Do więzienia i duzy mandat na działalność tego trutnia
Awatar użytkownika
eee tam

eee tam Śro Lut 08, 2023 9:41 am

To dopiero początek kariery. Pani zostanie Judymem ginekologii i tej wersji niech się trzyma.
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Śro Lut 08, 2023 10:12 am

Bronić bedą jej tylko osoby, które korzystały z jej usług poza kolejnoscią, na przykład taki Lis, która jego partnerka zna się z "mamą"
Awatar użytkownika
Mlotek

Mlotek Śro Lut 08, 2023 10:21 am

Kiedy podrzędny poseł miał uszkodzoną nogę i przyjechał do niego z kulami profesor z ortopedii to nikomu to nie przeszkadzało.
Awatar użytkownika
Placowy

Placowy Śro Lut 08, 2023 10:26 am

"Seba" napisał(a): Czy powiedziała jakaś nieprawdę?
Większość jak nie wszyscy lekarze przyjmują po znajomości gdyż taki pacjent jest "szybszy" w zdiagnozowaniu.
Sam chodzę tak do mojej lekarki w szpitalu, ona sobie w tym czasie robi papiery. Zna mnie na tyle długo że wizyta trwa kilka minut zamiast jakbym poszedł do jej koleżanki min 20.
Podobnie mam prywatnej klinice u znajomego, pytam się tylko w jakich godzinach mogę przyjść i tzak tzak gotowe, od nowego pacjenta potrzebny wywiad ... osoby oczekujące nawet nie zauważają oczekiwania.

PR uruchomiony? Taki sam wpis zamieszczony pod poprzednim artykułem na .... ;)
Awatar użytkownika
mike

mike Śro Lut 08, 2023 10:39 am

Zdradziła wielką tajemnicę. Sam mam w rodzinie pediatrę i dermatologa i zawsze byłem przyjmowany poza kolejnością.
Awatar użytkownika
No

No Śro Lut 08, 2023 10:55 am

Jeśli przyjmowała poza godzinami pracy dla NFZ i nie rozliczała wizyt z NFZ, to ten nic do tego nie ma. Jeśli korzystała ze sprzętu i pomieszczenia bez zgody właściciela, to ma problem, ale jeśli właściciel się na to zgadza, to sprawy nie ma.
Awatar użytkownika
wiezienie

wiezienie Śro Lut 08, 2023 11:11 am

Do wiezienia a korzystanie ze sprzetu ktory nie jest jej dla pywatnych korzysci
Awatar użytkownika
mike

mike Śro Lut 08, 2023 11:13 am

"Paweł " napisał(a): Nie jest problem to, że przyjmuję znajomych poza kolejnością bo wierzcie mi robi tak 90% lekarzy,osoby które twierdzą że jest inaczej chyba po prostu rzadko miały kontakt ze środowiskiem lekarskim.

Dokładnie tak to wygląda. Ja wieczorem do ciotki pediatry dzwoniłem żeby rano mi syna zarejestrowała. Ciotka ok. 8 następnego dnia dzwoniła, żeby być na 11. Reszta rodziców z dziećmi musiała wysiadywać na korytarzu po 3-4 godziny.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości