WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
pavv

Re: Margaret, Rafał Maserak i Maciej Maleńczuk reklamują Warkę Radler 0.0% (wideo)

pavv Śro Kwi 18, 2018 8:23 am

Reklama ciekawa, ale sam produkt będzie zalegał półki a pod koniec terminu przydatności do spożycia będzie sprzedawany po 50 groszy!
Awatar użytkownika
jak

Re: Margaret, Rafał Maserak i Maciej Maleńczuk reklamują Warkę Radler 0.0% (wideo)

jak Śro Kwi 18, 2018 8:49 am

Maserak, który w Toruniu po pijaku znieważał policjantów jak znalazł do reklamy bezalkoholowego browara.
Awatar użytkownika
wu

wu Śro Kwi 18, 2018 10:44 am

fragment z Maleńczukiem zabawny XD
Awatar użytkownika
Viktoria

Viktoria Śro Kwi 18, 2018 1:43 pm

bardzo fajne
Awatar użytkownika
mimi

mimi Nie Kwi 22, 2018 1:35 pm

Chce się Ż ygac
Awatar użytkownika
Jagoda

Jagoda Wto Maj 15, 2018 12:34 am

Najlepsza polska reklama!!!
Awatar użytkownika
sylwia

sylwia Wto Maj 22, 2018 10:56 pm

Bardzo mi się podoba. I reklama i nowa szata. Próbowałam tylko tej cytryny, ale w upał i to było przyjemne orzeźwienie. Nie znam się na tym i jestem zdziwiona, ile firm, agencji pracuje nad taką kampanią. To wiele wyjaśnia.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości