WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Mateusz

Mariusz Gralewski o największej rundzie finansowania w historii polskich startupów: nie wierzyłem, że to się uda

Mateusz Pią Cze 10, 2016 8:13 am

Gratulacje! zasłużony sukces. MZ
Awatar użytkownika
Katarzyna Abramowicz

Re: Mariusz Gralewski o największej rundzie finansowania w historii polskich startupów: nie wierzyłem, że to się uda

Katarzyna Abramowicz Sob Cze 11, 2016 8:37 am

"pavv" napisał(a): Za cudze pieniądze to ja też mogę robić interesy i korporacyjne dyrdymały opowiadać. Ciekawe jak będzie gdy Pan Ładny się znudzi inwestorom, a znając życie stanie się tak w ciągu najbliższego roku bo nie przystoi, aby Polak tak wysokie stanowisko w korporacji zajmował. Trzeba posadzić swojego który będzie wiedział jak sprawnie wyprowadzić pieniądze do spółek córek za granicą.
Ten komentarz śiadczy o tym, że słabo rozumiesz działanie firm internetowych. Przypadek DocPlannera jest inspiracją dla przedsiębiorców ale też potężnym zastrzykiem wiedzy. "pan Ładny" robi znakomite ruchy ze swoją ekipą w kierunku ogromnego polskiego sukcesu i robi to świetnie. W każdym razie wróć tu za rok -2, 3 i sprawdz jak sobie "radzi";)
Awatar użytkownika
pavv

Re: Mariusz Gralewski o największej rundzie finansowania w historii polskich startupów: nie wierzyłem, że to się uda

pavv Sob Cze 11, 2016 10:59 am

Przypominam mój komentarz:
"Za cudze pieniądze to ja też mogę robić interesy i korporacyjne dyrdymały opowiadać. Ciekawe jak będzie gdy Pan Ładny się znudzi inwestorom, a znając życie stanie się tak w ciągu najbliższego roku bo nie przystoi, aby Polak tak wysokie stanowisko w korporacji zajmował. Trzeba posadzić swojego który będzie wiedział jak sprawnie wyprowadzić pieniądze do spółek córek za granicą."

@Katarzyna Abramowicz - może i sobie poradzi, ale 80% tego typu firm padnie w wyniku nadchodzącej kolejnej bańki internetowej.
Awatar użytkownika
pavvo

pavvo Pon Cze 13, 2016 11:56 am

"pavv" napisał(a): Przypominam mój komentarz:
"Za cudze pieniądze to ja też mogę robić interesy i korporacyjne dyrdymały opowiadać. Ciekawe jak będzie gdy Pan Ładny się znudzi inwestorom, a znając życie stanie się tak w ciągu najbliższego roku bo nie przystoi, aby Polak tak wysokie stanowisko w korporacji zajmował. Trzeba posadzić swojego który będzie wiedział jak sprawnie wyprowadzić pieniądze do spółek córek za granicą."

@Katarzyna Abramowicz - może i sobie poradzi, ale 80% tego typu firm padnie w wyniku nadchodzącej kolejnej bańki internetowej.

hmmmm chętnie poczytałbym Pana analizy, może Pan zacznie tu publikować, a nie chwila w końcu takie umysły to nie publikują swoich złotoustych wypocin za darmo ;-)
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości