WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Sylwia

Marzena Paczuska: odwołano mnie na Twitterze. Dziennikarze to krytykują: rewolucja w TVP pożera własne dzieci

Sylwia Pon Sie 14, 2017 1:14 am

Marzena Paczuska obniżyła oglądalność Wiadomości o prawie milion widzów i straciła miliony złotych z reklam, zgodnie z sondażami zaufanie do dziennika spadło, w normalnej firmie taka osoba dawno powinna podać się do dymisji za działania na szkodę spółki.
Awatar użytkownika
misiek

Re: Marzena Paczuska: odwołano mnie na Twitterze. Dziennikarze to krytykują: rewolucja w TVP pożera własne dzieci

misiek Pon Sie 14, 2017 1:24 am

"Sylwia" napisał(a): Marzena Paczuska obniżyła oglądalność Wiadomości o prawie milion widzów i straciła miliony złotych z reklam, zgodnie z sondażami zaufanie do dziennika spadło, w normalnej firmie taka osoba dawno powinna podać się do dymisji za działania na szkodę spółki.

W normalnej firmie za obniżenie oglądalności głównych anten i stracenie milionów złotych z reklam, zgodnie z sondażami zaufanie do instytucji spadło, dawno do dymisji powinien się podać cały zarząd za działania na szkodę spółki.
Awatar użytkownika
Max

Re: Marzena Paczuska: odwołano mnie na Twitterze. Dziennikarze to krytykują: rewolucja w TVP pożera własne dzieci

Max Pon Sie 14, 2017 1:44 am

Jajcarze.... :) Ciekawe, czy kupią tę narrację :)
Awatar użytkownika
Adam

Adam Pon Sie 14, 2017 2:31 am

Sami siebie zjedzą oby jak najszybciej
Awatar użytkownika
Kasztelan

Kasztelan Pon Sie 14, 2017 4:01 am

Pawelczyk z Pobudzinem to piąta kolumna dobrej zmiany. Wywali Paczuską, lizusostwem, betonowym przekazem i belkami, które osobiście dyktuje Pawelczyk obrzydzą PiS tym, którzy jeszcze się wahają. Wygląda na to, że Kurski chce zdradzić Kaczyńskiego drugi raz, tym razem cudzymi rękami - pożytecznych idiotów.
Awatar użytkownika
antykomunista

antykomunista Pon Sie 14, 2017 4:26 am

Skoro można uchwalać budżet Państwa bez większości Sejmowej w Sali Kolumnowej, to czemu nie można zwolnić parobka za pomocą internetu?
Awatar użytkownika
sin

sin Pon Sie 14, 2017 7:14 am

Powinna się cieszyć, że nie dowiedziała się po aresztowaniu przez CBA!
Awatar użytkownika
Żal

Żal Pon Sie 14, 2017 7:26 am

W myśl zasady, że odpowiedzią na niedomagania socjalizmu musi być więcej socjalizmu: rzucą na odcinek Wiadomości jescze bardziej dyspozycyjnych. Najbardziej obskurna ekipa "dziennikarzy" będzie jeszcze bardziej obskurna.
Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z piSSu

rozbawiony socjalistami z piSSu Pon Sie 14, 2017 7:51 am

Pisowska pani Kapelusik: nie odwołali cię. Ty tylko przesilenie.
Pewnie jakiś seryjny samobójca fake newsa puścił na ciebie wybitna propagandystko.
Awatar użytkownika
Nicko

Nicko Pon Sie 14, 2017 7:57 am

Nie miała skrupułów, to wobec niej też nie mieli. Każdy w TVP tak skończy.
Awatar użytkownika
conf

conf Pon Sie 14, 2017 8:06 am

"Kasztelan" napisał(a): Pawelczyk z Pobudzinem to piąta kolumna dobrej zmiany. Wywali Paczuską, lizusostwem, betonowym przekazem i belkami, które osobiście dyktuje Pawelczyk obrzydzą PiS tym, którzy jeszcze się wahają. Wygląda na to, że Kurski chce zdradzić Kaczyńskiego drugi raz, tym razem cudzymi rękami - pożytecznych idiotów.

z tego co się orientuję to to nie jest takie proste- Kura podobno ma w najbliższym czasie polecieć ze stołka, dlatego prewencyjnie szybko przeszedł na kontrakt menadżerski by jak najwięcej dostać na odejście, a pani Paczuszka jest tak pewna swego że na tt relacjonuje całą tą kuchnię polityczną. Zaczęła się brutalna walka o władze nad tvp - jednak wydaje się że dni kurskiego są policzone i próbuje zainstalować jak najwięcej swoich w mediach. najbliższe dni pokażą - bo kaczor nie znosi publicznech wojenek politycznych "przed kamerami".
Awatar użytkownika
widz555

widz555 Pon Sie 14, 2017 8:11 am

Olechowski daje gwarancję, że wiadomości niestrudzenie będą kontynuować pikowanie intelektualne wypracowane w pocie czoła przez panią Paczuską.
Liczymy na więcej odlotów i zmianę nazwy na "Klechdy Wieczorne".
Awatar użytkownika
tvb

tvb Pon Sie 14, 2017 8:37 am

dostanie w zamian cieplutki stoleczek za te same i pieniadze i wlos jej z glowy tzn kapelusik nie spadnie
Awatar użytkownika
Wahadło odbije...

Wahadło odbije... Pon Sie 14, 2017 9:54 am

Zapracowała na takie traktowanie. Kto sieje wiatr ten zbiera burze....
Awatar użytkownika
Master

Master Pon Sie 14, 2017 10:56 am

Paczusi mi w ogóle nie żal, dostała kobieta w twarz od ucznia Rydza bo to "dobra zmiana"! Niech się powycinają wzajemnie do nogi, może to jedyny sposób na oczyszczenie TVP z pisowskiego brudu. Wierzę, że niedługo Pobudzina też ktoś przetrąci, później zdejmą Kurwskiego i skończy się kurwizja i cały PIS, oby jak najprędzej...
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości