WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Xyz

„MasterChef” stracił 140 tys. widzów. TVN na czele grupy komercyjnej

Xyz Wto Wrz 23, 2014 11:57 pm

Program trzyma poziom. Realizacyjnie bardzo dobry. No i ramsay niebawem! Najlepszy masterchef, zaraz po amerykańskim, wg niego, to jest coś.
Awatar użytkownika
Widz

Re: „MasterChef” stracił 140 tys. widzów. TVN na czele grupy komercyjnej

Widz Śro Wrz 24, 2014 12:29 am

Stracil. widzów.... przez Mistrzostwa Swiata w siatkowce,teraz nadrobi. Super program będę oglądac teraz.
Awatar użytkownika
mateusz

Re: „MasterChef” stracił 140 tys. widzów. TVN na czele grupy komercyjnej

mateusz Śro Wrz 24, 2014 9:44 am

ja uważam że jest to nalepszy program rozrywkowy w telewizji. świetnie zrealizowany, bez historyjek biednej rodziny i zdechłej krowy nad którą trzeba płakać tj: top model. ma sens.
Awatar użytkownika
dsdsd

Re: „MasterChef” ma 2,5 mln widzów. TVN na czele grupy komercyjnej

dsdsd Śro Wrz 24, 2014 4:58 pm

Dzieci się bawią minusami,ale ja także napiszę że ten program jest świetny.Razem z "Mam Talent" to dwa najlepsze programy w jesiennej ramówce TVN-u.
Awatar użytkownika
bat na debili

bat na debili Śro Wrz 24, 2014 5:25 pm

@dsdsd, sam jesteś dzieciakiem.
Awatar użytkownika
AAaaAA

AAaaAA Śro Wrz 24, 2014 5:38 pm

Program bez zbędnych emocji,dobrze zrobiony,bije wszystkie inne kulinarne na głowę.
Awatar użytkownika
Solorz opanował WM

Solorz opanował WM Śro Wrz 24, 2014 6:00 pm

Ludzie Solorza opanowali ten portal,aż szkoda tu wchodzić i oglądać te debilne komentarze.A co do programu-jest świetny i 100 razy lepszy od Polsatowskiego gówna Top Chefa.
Awatar użytkownika
Uważny

Uważny Czw Wrz 25, 2014 10:48 pm

Program "MasterChef" jest świetny, ale oglądając " KUCHENNE REWOLUCJE" p. Magdy Gessler, nie mogę patrzeć na karygodny brud w odwiedzanych przez nią restauracjach. Zastanawiam się przy tym, z jakiego powodu (reprezentujący także potencjalnych konsumentów) pracownicy lokalnych stacji Sanepidu, tolerowali ten pożałowania godny stan higieny oraz jak długo jeszcze, będziemy ich za taką pracę wynagradzać? (z budżetu). Mam nadzieję, ze wreszcie ktoś zainteresuje się tym, bardzo poważnym przecież problemem. Pozdrawiam.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości