WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Asia

Mateusz Lachowski od pierwszego dnia wojny jest w Ukrainie. "W Polsce jestem takim trochę francuskim pieskiem"

Asia Sob Kwi 02, 2022 9:29 am

Dlaczego daliście jego zdjęcie czarno-białe???? Dostałam zawału. Oglądam jego relacje. Szacun!!!!
Awatar użytkownika
Olo

Re: Mateusz Lachowski od pierwszego dnia wojny jest w Ukrainie. "W Polsce jestem takim trochę francuskim pieskiem"

Olo Sob Kwi 02, 2022 10:32 am

SZACUN!!!
Awatar użytkownika
Lelo

Re: Mateusz Lachowski od pierwszego dnia wojny jest w Ukrainie. "W Polsce jestem takim trochę francuskim pieskiem"

Lelo Sob Kwi 02, 2022 10:33 am

Gdyby Ukraińcy mieli swój TVN to dowiedzielby się, że Polska to kraj faszystowski, depczący praworządność i sojusznik Rosji. Na szczęście są od tego wolni.
Awatar użytkownika
Korsarz

Korsarz Sob Kwi 02, 2022 12:55 pm

Szacunek!!!!
Awatar użytkownika
zamknac tvp

zamknac tvp Sob Kwi 02, 2022 12:56 pm

"Lelo" napisał(a): Gdyby Ukraińcy mieli swój TVN to dowiedzielby się, że Polska to kraj faszystowski, depczący praworządność i sojusznik Rosji. Na szczęście są od tego wolni.

A zamiast tego mamy TVPiS - polski oddział Russia Today, który atakuje opozycję takimi samymi bredniami jak Putin Ukrainę.
Awatar użytkownika
tvpis

tvpis Sob Kwi 02, 2022 9:21 pm

"Lelo" napisał(a): Gdyby Ukraińcy mieli swój TVN to dowiedzielby się, że Polska to kraj faszystowski, depczący praworządność i sojusznik Rosji. Na szczęście są od tego wolni.

Zamiast tego mamy Telewizje Vladimira Putina (TVP), która nie różni się w niczym od Russia Today.
Awatar użytkownika
Tomasz

Tomasz Nie Kwi 03, 2022 4:11 am

" W Ukrainie" :D :D Do wojny było "Na Ukrainie"
Awatar użytkownika
Byle zaistniec

Byle zaistniec Nie Kwi 03, 2022 4:48 am

No coz, wojna wabi tez i sensatow. Pochwalil sie studiowaniem prawa, ciekawe czy dziennego, ciekawe czy skonczyl. Asystentem prokuratora? To da sie zalatwic, dzieki rodzicom. Cos mi ten kolo jednak slabo pachnie :/
Awatar użytkownika
ddsa

ddsa Nie Kwi 03, 2022 12:06 pm

Pochwalił się studiami prawniczymi, ciekawe czy dziennie ciekawe czy ukończone, pochwalił się zamożnymi rodzicami, no cóż kolejny atencjusz, próbujący zaistnieć.
Awatar użytkownika
lol

lol Nie Kwi 03, 2022 12:06 pm

Pojechał na wojnę jako pracownik TVP INFO, wróci jako komentator TVN24
Awatar użytkownika
na ukrainie

na ukrainie Nie Kwi 03, 2022 1:12 pm

nie w ukrainie tylko NA ukrainie..nie będziecie ustalać sobie zasad językowych bo macie akurat takie widzi mi się ukrainofilskie
Awatar użytkownika
Kolega

Kolega Nie Kwi 03, 2022 4:28 pm

On tam pojechał jako dziennikarz TVP Info jak to możliwe ze daje relacje dla tvnu czy RMFu? Wyjaśnijcie mi to prosze
Awatar użytkownika
W dniu jutrzejszym

W dniu jutrzejszym Nie Kwi 03, 2022 4:30 pm

Interesuje mnie rosyjska propaganda, wszędzie tylko polska, ukraińska czy amerykańska. Mnie interesuje rosyjska dajcie namiary na jakieś źródła.
Awatar użytkownika
gosc

gosc Nie Kwi 03, 2022 6:15 pm

ho,ho,to dziwne ze Ukraincy nie zabrali go ze soba jak szli na akcje. To znaczy,ze kolo nie jest zadnym korespondentem wojennym,!
Czy on przeszedl szkolenie wojskowe pelne,czy uczestniczyl wczesniej w operacjach na poligonie wojskowym??Jesli nie to nie jest zadnym korepondentem. Siedzi po prostu w bezpiecznym miejscu i nadaje to co mi mowia zolnierze i tyle co chca mu powiedziec jak to bylo na akcji..no i kolo przedstawia to co ma powiedziane. To jest totalna kompromitacja i ... sie do tego ..,moze i dobrze.., przyczyniaja..
Robia kolesiowi skuteczna antyreklame:))
Ta wojna powinna byc utkana korespondentami wojennymi jak ciasto rodzynkami. Tymczasem ich w ogole nie widac,albo jak widac to taka jak wyzej kompromitacje..jako spoleczenstwo jestesmy skutecznie odcieci od zrodel informacji, dostajemy przetrawiona papke propagandowa..
Awatar użytkownika
gosc

gosc Nie Kwi 03, 2022 6:27 pm

ho,ho,to dziwne ze Ukraincy nie zabrali go ze soba jak szli na akcje. To znaczy,ze kolo nie jest zadnym korespondentem wojennym,!
Czy on przeszedl szkolenie wojskowe pelne,czy uczestniczyl wczesniej w operacjach na poligonie wojskowym??Jesli nie to nie jest zadnym korepondentem. Siedzi po prostu w bezpiecznym miejscu i nadaje to co mi mowia zolnierze i tyle co chca mu powiedziec jak to bylo na akcji..no i kolo przedstawia to co ma powiedziane. To jest totalna kompromitacja i ... sie do tego ..,moze i dobrze.., przyczyniaja..
Robia kolesiowi skuteczna antyreklame:))
Ta wojna powinna byc utkana korespondentami wojennymi jak ciasto rodzynkami. Tymczasem ich w ogole nie widac,albo jak widac to taka jak wyzej kompromitacje..jako spoleczenstwo jestesmy skutecznie odcieci od zrodel informacji, dostajemy przetrawiona papke propagandowa..
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości