WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Chicken

Mateusz Tomaszuk nowym sekretarzem programu w radiowej Trójce

Chicken Wto Lis 23, 2021 7:16 am

Ile czasu zostalo w eternal.com - kto ma najbardziej piotrostalowe nerwy
Awatar użytkownika
A

Re: Mateusz Tomaszuk nowym sekretarzem programu w radiowej Trójce

A Wto Lis 23, 2021 8:14 am

Niezwykła osobowość, prowadzi genialne audycje muzyczne, wyróżnia się niezwykłą kulturą osobistą i szacunkiem do człowieka. Pięknie łączy najlepsze wzorce Trójki i młodością. Tak, to jest dobra wiadomość. I takich życzę sobie jak najwięcej!
Awatar użytkownika
Korin

Korin Wto Lis 23, 2021 8:20 am

Mam nadzieję, że audycje będzie miał dalej? Konstelacja M to moja ulubiona. Jest świetny!
Awatar użytkownika
Wojt

Wojt Wto Lis 23, 2021 8:30 am

Lubię red. Tomaszuka, powinien mieć więcej audycji w Trójce. Jego Off Control to mistrzostwo świata!
Awatar użytkownika
nick

nick Wto Lis 23, 2021 8:43 am

Nie może być! W PR3 ktoś podjął dobrą decyzję! Red. Mateusz Tomaszuk jest jednym z jaśniejszych punktów tej stacji i tylko mam nadzieję, że nadal będzie prowadził swoje świetne audycje. Ja życzę powodzenia!
Awatar użytkownika
Przykład

Przykład Wto Lis 23, 2021 8:47 am

Komentarze pod jego audycjami: "W Konstelacji M zawsze jest pięknie, ale dziś granie jest wręcz genialne! Sam lepiej nie wybrałbym muzyki do swojego dzisiejszego wieczornego nastroju", "Pan Redaktor wspaniale czaruje słowem i dźwiękiem", "Po potwornie ciężkim dniu nastąpiło ukojenie w konstelacyjnych dźwiękach. Dziękuję bardzo", "Mateusz Tomaszuk - dziennikarz muzyczny czy my mamy zrobić strajk w 3.!!! Pana granie nie powinno trwać tak krótko... zabrali nam godzinę w poniedziałek... chcemy 2 godziny albo i więcej konstelacjiM.!!!! Cudownie The Cure. Dziękujemy!", "Nie mam słów na określenie tego, jak znakomitym jest Pan dziennikarzem muzycznym. Za każdym razem uczestniczę w Pana mistycznych audycjach z poczuciem, że nie ma lepszego głosu radiowego. A muzycznie - bajecznie 🖤 Uwielbiam!", "A wydawało mi się, że czasy nieprzespanych radiowych nocy mam już daleko za sobą... brakuje tylko starego magnetofonu z wciśniętym przyciskiem REC 😍 Ta noc rzeczywiście brzmi wyjątkowo. Pozdrowienia", "I znowu się nie zawiodłem. Audycje Pana powinni usłyszeć też inni słuchacze o normalnej porze.."
Awatar użytkownika
Camion Andrzej

Camion Andrzej Wto Lis 23, 2021 8:50 am

Młody zdolny, sympatyczny człowiek z dobrocią płynącą z eteru, audycje rewelacja, Konstelacja M. Idealny podkład do słuchania przed snem. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zawodowej panie Mateuszu.
Awatar użytkownika
Dalej

Dalej Wto Lis 23, 2021 8:55 am

Więcej przykładów?: "Redaktor Tomaszuk serwuje nam muzyczne cudowności", "piękny wieczór w klimacie muzyki Tomka Beksińskiego", "Super.Jest nadzieja że dzięki Tobie i Michałowi Kirmuciowi w,, trójce,, wróci muzyka przez duże M.obyście dostali jak najwięcej czasu antenowego na prezentację autorskich audycji.Powodzenia i dziękuję.", "Zaczęło się pięknie, a zapowiedzi jeszcze zaostrzyły apetyt 🙂 Audycja jest zdecydowanie za krótka!", "Kolejna przepiękna audycja! Uwielbiam te wieczorne spotkania!", "Mój siedmiolatek słuchał zachwycony. Stwierdził, że Pan ( to o Redaktorze Mateuszu ❤ ) gra i mówi tak ładnie, że powinien mówić wiele godzin! Rośnie kolejne pokolenie słuchaczy", "Redaktorze.", "Pana audycja jest dla mnie wielkim odkryciem. Bardzo dziękuję, gratuluję i słucham z wypiekami na twarzy.", "Muzyczne fascynacje mojej wczesnej młodości w Trójce! To jakby na zupełnym pogorzelisku wyrósł piękny kwiat."
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Wto Lis 23, 2021 8:59 am

O kurczaki, to jest dobre info!
Awatar użytkownika
Mega

Mega Wto Lis 23, 2021 9:06 am

Moja ulubiona pobudka Trójka budzi Off. I jestem zła, że skrócono. Gratuluję!
Awatar użytkownika
Itaktrzymać

Itaktrzymać Wto Lis 23, 2021 9:20 am

Tak, tak, słucham i zachwycam się. Jego audycje są magiczne i piękny język, czego w Trójce niestety ostatnio mało. Powodzenia!
Awatar użytkownika
Krystyna Z

Krystyna Z Wto Lis 23, 2021 9:39 am

Przesympatyczny i miły redaktor, jeden z lepszych z młodego pokolenia. Audycje pana redaktora nadają klimat tajemniczości i magii dla duszy. Konstelacja M czy Off Control to ukojenie dla duszy po całym strudzonym dniu, wspaniałe audycje do słuchania przy zgaszonym świetle i blasku księżyca, z bliską osoba przy boku, ciepły, miły i sympatyczny głos redaktora potrafi, wzbudzić nie opisane emocje w połączeniu z nadawanymi utworami. Wszystkiego dobrego panie Redaktorze w dalszej muzycznej karierze.
Awatar użytkownika
Marek

Marek Wto Lis 23, 2021 9:50 am

To fakt, dla tych audycji warto jeszcze włączyć Trójkę.
Awatar użytkownika
Jack

Jack Wto Lis 23, 2021 9:54 am

Znam od dawna, z Dzikiej karty i Magazynku. Przypomina mi najlepsze audycje Trójki. Dobry jest i ta wiadomość też wyjątkowo dobra. Niech jeszcze wydłużą Konstelację.
Awatar użytkownika
Mir

Mir Wto Lis 23, 2021 10:17 am

Niesamowite, ktoś wreszcie w Trójce zaczął myśleć. Chłopak ma wszystkie atuty dobrego dziennikarstwa. No i ma kartę mikrofonową, co słychać. Mam też nadzieję, że przywróci swoją kulturą to za co kochaliśmy Trójkę. Gratulacje.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości