WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
pytanie

Miesięcznik „Sieci Historii” debiutuje w cenie 4,90 zł

pytanie Czw Maj 16, 2013 12:41 am

Skąd oni biorą kasę na kolejne tytuły?
Awatar użytkownika
ekspert

Re: Miesięcznik „Sieci Historii” debiutuje w cenie 4,90 zł

ekspert Czw Maj 16, 2013 1:13 am

ze skoków

potem się ludzie zdziwią, że nic na koncie nie ma... ;)
Awatar użytkownika
by rzyło sie lepij

by rzyło sie lepij Czw Maj 16, 2013 6:58 am

POWODZENIA
Awatar użytkownika
oj

oj Czw Maj 16, 2013 7:56 am

Skąd biorą kasę? To jedyna sluszna strategia budowa grupy medialnej. Z pojedynczymi tytułami wydawca nie ma szans. Powodzenia
Awatar użytkownika
Janek

Janek Czw Maj 16, 2013 8:23 am

ekspert napisał(a):ze skoków

potem się ludzie zdziwią, że nic na koncie nie ma... ;)

Jak taki baran jak ty nie pracuje, to nic nie ma ... proste. SIECI - trzymajcie się!!!
Awatar użytkownika
Yogidługonogi

Yogidługonogi Czw Maj 16, 2013 10:17 am

Ja lemingom z forum opiszę, skąd wydawcy biorą fundusze: przychodzisz do punktu sprzedaży, mówisz: poproszę "Sieci" , albo "Sieci Historia", podają Ci cenę, płacisz i wychodzisz. Proste? Jak już uzbieracie odpowiednią kwotę, też spróbujcie. Na początek zacznijcie od "Bravo Girl", żeby was trudne treści nie zniechęciły do czytelnictwa.
Awatar użytkownika
ATROM

ATROM Czw Maj 16, 2013 3:25 pm

"Do wyboru z naszych dziejów.."
Czyli rozumiem, że gazeta będzie przedstawiać tylko pozytywne strony naszej historii, te ciemne karty będą przemilczane? Jak dobrze, że przynajmniej jedna prawicowa gazeta ma odwagę głośno się do tego przyznać.
Awatar użytkownika
Yogidługonogi do Atroma

Yogidługonogi do Atroma Czw Maj 16, 2013 4:50 pm

Tak, tak właśnie będzie. A wódka Wyborowa oznaczało, że była to pozytywna wódka. Zaś słowo "wybory" oznacza, że do władzy dochodzą wyłącznie pozytywni ludzie. No bo jeśli wybieramy, to tylko spośród pozytywnych kandydatów. Nurtuje tylko mnie jedno pytanie: dlaczego leming ma z reguły kłopot z logicznym myśleniem?
Awatar użytkownika
Maniche

Maniche Czw Maj 16, 2013 8:58 pm

A mnie na przykład nurtuje pytanie następujące: dlaczego prawicowi fanatycy mają kłopoty z pisaniem na temat? Artykuł jest o gazecie, a gość nade mną pisze o wódce Wyborowej... Litości...
Awatar użytkownika
Yogidługonogi do Maniche

Yogidługonogi do Maniche Pią Maj 17, 2013 4:34 pm

Pewnie do mnie ta uwaga. Ale muszę Cię zmartwić: piszę na temat. Tylko nie każdy umie to zauważyć. Wtedy najlepiej się nie odzywać.
Awatar użytkownika
rh minus

rh minus Pią Maj 17, 2013 5:23 pm

@Maniche, z tym, co nad Tobą, nikt tu nie dyskutuje, nawet nie wiem, czy on zauważył, że się go na forum ignoruje. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
obiektyw

obiektyw Pią Maj 24, 2013 2:10 pm

nie wiem ale wydaje mi się że PRL jest historią Polski i nie zauważyłem żeby o tym nie pisali a na pewno nie była to najbardziej pozytywna historii
Awatar użytkownika
jacekra1

jacekra1 Sob Cze 01, 2013 12:03 pm

Zrobiłem ten błąd i nabyłem powyższy numer. Profesjonalizm historyków z Bożej łaski oceniam na ledwo dostateczny. Poczynając od okładki (błąd na błędzie),przez artykułu o Wojtku niedźwiedziu(tu niedźwiedź zasługuje co najmniej na Virtuti Militari) i artykuł Pana Potockiego(pomylił biedaczek numery wzgórz z dywizjami które na nie nacierały a z porucznika GURBIELA z 12 Pułku Ułanów - dwukrotnie zrobił DURBIELA), włos się na głowie jeży że ci ludzie nie zadali sobie nawet trudu sprawdzenia rzeczy o których piszą. Wysłałem e-maila z obszernymi pytaniami, odpowiedzi nie uzyskałem do dnia dzisiejszego. SZCZERZE NIE POLECAM . WYCIĄGANIE PIENIĘDZY.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości