WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Tak!

„Milionerzy” podnoszą widownię TVN o 1,32 mln osób. Hitami czwartkowe odcinki

Tak! Pon Mar 06, 2017 1:27 am

Dobra decyzja, ze ich przywrocono!
Awatar użytkownika
Jarek

Re: „Milionerzy” podnoszą widownię TVN o 1,32 mln osób. Hitami czwartkowe odcinki

Jarek Pon Mar 06, 2017 2:17 am

Walczcie Milionerzy z M jak miłość, ja zrezygnowałem z MJM na korzyść Milionerów. MjM już mnie nudziło często patrzyłem na zegarek kiedy to się wreszcie skończy a Milionerzy przelatują nawet nie wiem kiedy wcale się nie nudzę.
Awatar użytkownika
ja

Re: „Milionerzy” podnoszą widownię TVN o 1,32 mln osób. Hitami czwartkowe odcinki

ja Pon Mar 06, 2017 3:39 am

cóż świadczy to o tvn.i ogólnie i że czwartkowe. Ale nie dziwi i za decyzję brawo. Jakośnie bardzo chce mi się wierzyć w przepływ widzów z mjm.na m...no ale wykluczyć przecie ine mogę;Jeśli ktoś naprawdę nie jest-był w serial obecnie zaangażowany jako widz,a tak bardzo lubi milionerów,czy Urbańskiego...albo ciekawość,czy po prostu wybór jest,no to korzystamy.Ja nie mogę w żaden dzień o tej porze,też inezbyt mocno chcę,acz gdyby nie wazniejsze rzeczy,które wtedy człek ma do zrobienia,czy w mediach...ale na playerze nadal oglądam.
Awatar użytkownika
Popiół2015

Popiół2015 Pon Mar 06, 2017 10:11 am

Nowością jest emisja teleturnieju w Player.pl i przez serialnet.
Awatar użytkownika
Janek

Janek Pon Mar 06, 2017 11:19 am

Uczestnicy imponują wiedzą? Oto pani lingwistka ze znajomością 6 języków nie potrafi odpowiedzieć na pytanie, który król Polski był koronowany w roku swej śmierci. Bierze więc koło pół na pół i zostaje jej Mieszko I oraz Bolesław Chrobry. Jeszcze nie wie, choć już w podstawówce uczą, że Chrobry koronowany był w 1025 roku i jest to też rok jego śmierci. Ale nawet gdyby nie uważała na lekcji historii, to powinna wiedzieć, że Mieszko I był pierwszym władcą Polski, ale tylko księciem a nie królem... Inny przykład: na pytanie, kim był Jan Paweł Woronicz (prymas Królestwa Polskiego), historyk z wykształcenia odpowiada, że ... dziennikarzem telewizyjnym... Ot, imponują wiedzą...
Awatar użytkownika
Bas

Bas Pon Mar 06, 2017 3:36 pm

Dobra decyzja z powrotem Milionerów! X Factor czeka w kolejce
Awatar użytkownika
media

media Pon Mar 06, 2017 8:22 pm

Myślę że to dobrze pokazuje w jakim kierunku powinny iść telewizje. Ludzie wolą teleturnieje od bzdurnych paradokumentów i często też talent shows z "gwiazdami".
Awatar użytkownika
Greg

Greg Pon Mar 06, 2017 11:16 pm

Wyniki oglądalności pokazują że przywrócenie "Milionerów" do ramówki TVN był strzałem w dziesiątkę i może konkurować z największymi hitami z innymi stacjami tv.Tak trzymać !
Awatar użytkownika
eeee

eeee Śro Mar 08, 2017 11:17 pm

wiedza? o corkach celebrytow i jutuberach?
Awatar użytkownika
tomek

tomek Wto Kwi 18, 2017 7:17 pm

Uczestnicy imponują wiedzą......... To się uśmiałem. Wiedza uczestników jest żenująca - przykład - pytanie: ile jest województw na litere "p" ? - pani z miną niezmąconą inteligencja mówi, że nie wie i bierze do tego pytania koło ratunkowe (masakra!!!!). Publiczność daje jej pewne wskazanie ze trzy a ona się wycofuje, bo przecież to bardzo trudne pytanie nie do przejścia, ale jakby pytali o landy Niemiec to by wiedziała. Poziom programu i wiedzy uczestników spadł diametralnie - po to jest ankieta wstępna żeby wyłapać tych "najlepszych" ŻENADA!!!!
Awatar użytkownika
Miki

Miki Czw Kwi 27, 2017 1:48 pm

Uwielbiam Milionerow.Hubert Urbanski jest niezastapionym prowadzacym.Bylam w Milonerach na widowni i on faktycznie jest tak dobry,jak jest to przedstawiane w telewizji. Zadnych wpadek jezykowych,ogromna plynnosc wypowiedzi i poczucie humoru. Poza tym ciagle czegos nowego dowiaduje sie z tego programu,jak chociazby ze w polskim kodeksie jest zapis dotyczacy pszczol, ja raczej stalam na konie.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości