WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
widz

„Minęła dwudziesta” z większą widownią, TVP Info liderem stacji informacyjnych

widz Nie Mar 13, 2016 11:51 pm

TVP Info jest w każdym domu... to śmiech, że tak malutko widzów to ogląda.Nawet miliona nie ma. Śmieszne.
Awatar użytkownika
AntyPiSowski

Re: „Minęła dwudziesta” z większą widownią, TVP Info liderem stacji informacyjnych

AntyPiSowski Pon Mar 14, 2016 12:10 am

Na początku roku w ogóle wykasowałem TVP Info z listy kanałów. Takiej żenującej propagandy już nie dało się oglądać.
Wolę TVN 24, który prezentuje poglądy zgodne z moimi i dlatego miło się ogląda ten kanał.
Awatar użytkownika
obiektywizm

Re: „Minęła dwudziesta” z większą widownią, TVP Info liderem stacji informacyjnych

obiektywizm Pon Mar 14, 2016 12:13 am

Porządny dobór gości to i widownia rośnie. Za czsów PO zapraszani byli goście tylko ci, którzy opowiadali się za PO i wtedy niby TVP była obiektywna, a teraz jak zapraszani są przedstawiciele różnych poglądów w tym samym czasie to TVP jest nieobiekywna?
Awatar użytkownika
@AntyPISowski

@AntyPISowski Pon Mar 14, 2016 12:20 am

Czyli Twoim zdaniem prawdziwe, obiektywne i rzetelne media powinny reprezentować tylko jedno słuszne stanowisko? W tym momencie utwierdziłeś mnie w przekonaniu kto ogląda TVN...
Awatar użytkownika
jaś

jaś Pon Mar 14, 2016 12:34 am

Brawo.I można?można!
Awatar użytkownika
AntyPiSowski

AntyPiSowski Pon Mar 14, 2016 12:59 am

Wcale nie oczekuję tzw. obiektywnych i rzetelnych mediów. Natomiast bardzo lubię, kiedy media reprezentują MOJE poglądy! Naprawdę miło się wtedy ogląda i słucha.

Na szczęście wybór mediów mamy ogromny. PiSiory mają Radio Maryja, TV Trwam, TV Republikę, a od 2,5 miesiąca również TVP. Ale tacy jak ja też mają coś do wyboru: TOK FM, TVN 24... i jest fajnie! :D

Do końca 2015 roku byłem w stanie oglądać TVP Info, ale od początku roku już się nie da. Została podporządkowana PiSowi, co mi nie pasuje i tyle.
Awatar użytkownika
aPOlityczny

aPOlityczny Pon Mar 14, 2016 1:11 am

Możesz być antypisowski.Ale ten program zupełnie inaczej się ogląda.Nie ma szczucia,są argumenty.Jest różnorodność.Ciekawa formuła powstała.I goście ,którzy wracają po latach.
Awatar użytkownika
Nicki

Nicki Pon Mar 14, 2016 1:27 am

Fakt ma największy udział na tym rynku
jednak tendencja spadkowa z tygodnia na tydzień jest dość widoczna
szczególnie widoczna jest też ta różnica między ogólną grupą widzów a komercyjną
Awatar użytkownika
miś

miś Pon Mar 14, 2016 1:40 am

Jest dobrze i nie zepsujcie tego!
Awatar użytkownika
gosc

gosc Pon Mar 14, 2016 1:46 am

Ten program powinien być zdecydowanie dłuższy.Ile on teraz trwa?30-40 minut?
Wydłużyć go do 1 h a może nawet i dłużej.Wtedy wyjdzie prawdziwa oglądalność.
Awatar użytkownika
Info

Info Pon Mar 14, 2016 2:12 am

Gdyby tak jeszcze tvp info w HD szło.
I gdyby tak zmienić scenografię.
Wiadomości już dziś w HD były(częściowo)ale lepsze to niż nic.
Awatar użytkownika
MW

MW Pon Mar 14, 2016 3:44 am

Jest dobrze. Wiadomości na 1 programie też wreszcie nadają się do oglądania. Dzięki wszystkim za dobrą pracę i odwagę :-)
Awatar użytkownika
Roman

Roman Pon Mar 14, 2016 5:00 am

Moje gratulacje dla Adriana Klarenbacha, Piotra Czyszkowskiego i innych ludzi pracujących przy tym programie.
Awatar użytkownika
AntyPOwski

AntyPOwski Pon Mar 14, 2016 5:48 am

"AntyPiSowski" napisał(a): Na początku roku w ogóle wykasowałem TVP Info z listy kanałów. Takiej żenującej propagandy już nie dało się oglądać.
Wolę TVN 24, który prezentuje poglądy zgodne z moimi i dlatego miło się ogląda ten kanał.

Na początku roku w ogóle wykasowałem TVN, TVN 24 i TVN 24 BIS z listy kanałów. Takiej żenującej propagandy już nie dało się oglądać.
Awatar użytkownika
gość

gość Pon Mar 14, 2016 7:23 am

I super.Wbrew opiniom zamiast spadać rośnie.Tak to z tą" propagandą" bywa
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości