WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
hgvgghv

Ministerstwo chce, żeby TVP dalej ograniczyła reklamy piwa. Eksperci: nadawca sam tego nie zrobi, bo sporo by stracił

hgvgghv Czw Wrz 21, 2017 12:47 am

Ja wolałbym aby ograniczyć upławy, pieczenie, swędzenie i menopauzę, a także niepłonące konary.
Awatar użytkownika
myśl

Re: Ministerstwo chce, żeby TVP dalej ograniczyła reklamy piwa. Eksperci: nadawca sam tego nie zrobi, bo sporo by stracił

myśl Czw Wrz 21, 2017 7:45 am

Dzielne "lewaki" ograniczające reklame legalnie produkowanych kategorii towarów. Prawda boli, co nie? Ale ponoć prawda was wyzwoli...
Awatar użytkownika
Snowid

Re: Ministerstwo chce, żeby TVP dalej ograniczyła reklamy piwa. Eksperci: nadawca sam tego nie zrobi, bo sporo by stracił

Snowid Czw Wrz 21, 2017 8:15 am

Tego badziewia ogląda coraz mniej ludzi więc wzrost czy ograniczenie niczego nie zmieni. Hej Fabisiak to może więcej reklam dewocjonaliów, hę?
Awatar użytkownika
Wypociny od Haliny

Wypociny od Haliny Czw Wrz 21, 2017 9:35 am

A ja proszę o ograniczenie liczby reklam Alfofarmu z Polskim Radiu!
Tego chłamu w każdym bloku reklamowym nie da się słuchać!
Awatar użytkownika
Emil.

Emil. Czw Wrz 21, 2017 9:39 am

A co im szkodzi to piwo?
Awatar użytkownika
Bi shop

Bi shop Czw Wrz 21, 2017 12:42 pm

Trzeba koniecznie ograniczyć reklamę KK w TV . W niedzielny ranek i południe mamy do czynienia z nieprzerwanym pasmem reklamowym KK.
Awatar użytkownika
Ciotka klotka

Ciotka klotka Czw Wrz 21, 2017 3:15 pm

Telewizja narodowa, katolicka, a spływa piwskiem, reklamami pastylek na potencję, lekami na kaca, promocją podpasek, kremów ma hemoroidy, itp. Jestem za ustawowym zakazem takich reklam w telewizji publicznej.
Awatar użytkownika
Ela

Ela Wto Wrz 26, 2017 2:20 am

Oczywiście, że tak w ogóle to reklam jest za dużo i wkurzają. Ale reklamy z żubrem UWIELBIAM. I ja, i moja rodzina, krewni i znajomi też.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości