WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Mirek

MTV 80s i MTV 90s zastąpiły VH1 Classic i MTV Rocks. „Zróżnicowana muzyka, oparta na hitach i najpopularniejszych teledyskach”

Mirek Śro Paź 07, 2020 7:17 am

Oglądam MTV 90’s od dwóch dni i jestem zachwycony! Bardzo fajny pomysł z logo i całą oprawą jak w latach 90. Polecam tego allegrowicza :)
Awatar użytkownika
Ex Na Plaży

Re: MTV 80s i MTV 90s zastąpiły VH1 Classic i MTV Rocks. „Zróżnicowana muzyka, oparta na hitach i najpopularniejszych teledyskach”

Ex Na Plaży Śro Paź 07, 2020 8:18 am

Te kanały stanowczo zbyt rzadko zmieniają nazwy!
Awatar użytkownika
Tomcio

Re: MTV 80s i MTV 90s zastąpiły VH1 Classic i MTV Rocks. „Zróżnicowana muzyka, oparta na hitach i najpopularniejszych teledyskach”

Tomcio Śro Paź 07, 2020 10:10 am

"Mirek" napisał(a): Oglądam MTV 90’s od dwóch dni i jestem zachwycony! Bardzo fajny pomysł z logo i całą oprawą jak w latach 90. Polecam tego allegrowicza

dokładnie, belki z tytułami, oprawa graficzna jak w latach 90. Chociaż w tamtych czasach wolałem muzykę na VIVA, to będę się z sentymentu przyglądał :)
Awatar użytkownika
Mati

Mati Śro Paź 07, 2020 10:39 am

Sentyment do MTV mają tylko osoby, które oglądały stacje właśnie w tamtych latach więc najlepszym sposobem (i jedynym) jest wyjść na przeciw im potrzebom i oczekiwaniom. Ja jestem zauroczony i od poniedziałku oglądam tylko MTV 90s. Podoba mi się, że wykorzystują stare belki i nie rozszerzają sztucznie formatu jeśli klip miałby na tym stracić. Jakość też mi nie przeszkadza - w końcu to lata 90te. Najważniejsza jest muzyka i mam nadzieję, że ten kanał zostanie z nami na lata, i że w miarę rozwoju będą urozmaicać playlistę i ramówkę.
Awatar użytkownika
Robert

Robert Śro Paź 07, 2020 2:04 pm

Na C+ jest tylko MTV 90s - super kanał!
Awatar użytkownika
Helen

Helen Śro Paź 07, 2020 2:35 pm

MTV 80s do kablówek i platform cyfrowych! Świetna stacja :) A VH1 niech zmienią w MTV 00s. Wtedy będą wszystkie trzy dekady do kompletu
Awatar użytkownika
Vivaldi

Vivaldi Śro Paź 07, 2020 2:46 pm

I niech jeszcze zrobią porządek z MTV music 24 i MTV hits bo chyba obie te stacje grają to samo? No i zwykle MTV powinno też znów grać muzykę
Awatar użytkownika
Kurt_Cobain2020

Kurt_Cobain2020 Śro Paź 07, 2020 3:12 pm

"Stacje MTV 80s i MTV 90s nie potrzebowały zgody KRRiT na nadawanie. Stacje funkcjonują na zagranicznych koncesjach" Nie rozumiem po co taka informacja skoro kanały muzyczne Viacomu nigdy nie były na polskiej koncesji tylko zagranicznej. Czy to brytyjskiej, czy to czeskiej, czy to holenderskiej.
Awatar użytkownika
Oliwier S-c

Oliwier S-c Śro Paź 07, 2020 6:43 pm

Jestem zachwycony. Muzyka super - w końcu to lata 90te. Minusy: porównując mtv z lat 90tych belki były wtedy w wielu kolorach, teraz są chyba dwa kolory na przemian i za mało jest tzw dzingli z logiem MTV. Belka na początku teledysku była wypełniona a na koniec same litery . Teraz jest tak samo na początku jak i na końcu.
Chciałbym by pojawiły się nowe programy i może prezenterzy nawet jakby mieli mówić po angielsku. Jednym słowem - mtv wraca do korzeni i czy potrzebne było to dzielenie na dane kraje. Moim zdaniem nie. Mtv Europe było najlepsze!
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości