WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
mrcrowley

Multiroom w ofercie platformy N pojawi się jesienią

mrcrowley Wto Maj 18, 2010 11:08 am

Obiecują już od 3 lat, a ja i tak przerzucam się na cyfrowy polsat ;]
Awatar użytkownika
PolsatoFan

Re: Multiroom w ofercie platformy N pojawi się jesienią

PolsatoFan Wto Maj 18, 2010 8:07 pm

Ja mam Polsat. Wziąłbym Nkę, jakby miała ten multiroom. Problem polega na tym, że bieganie co 6h i rejestrowanie karty córki jest dla mnie NIEDOROZWINIĘTE. A tak ma właśnie C+.
Awatar użytkownika
mosuek

mosuek Śro Maj 19, 2010 8:27 pm

i latasz z tymi modułami jak kretyn ;/
Awatar użytkownika
tvntaknnie

tvntaknnie Śro Maj 26, 2010 10:31 pm

Szczerze nie wierzę, że mulitroom będzie w tym roku, byłem u przedstawiciela i jasno dał mi do zrozumienia iż w tym roku multiroomu nie będzie. Prawda jest taka, że n wykorzystuje fakt, że wprowadzi multiroom już nie długo a ludzie to kupują. To samo było w ubiegłym roku, obiecywano mi, że mogę spokojnie podpisać umowę bo dodanie do abonamentu multiroomu nie będzie problemem i będzie szybko. Gdybym wiedział, że w czasie obecnej umowy nie będzie multiroomu wziąłbym cyfre. Tvn niepotrzebnie traci dobry wizerunek, uważam, że jest to najlepsza firma telewizyjna w Polsce ale sprawa z multiroomem jest po prostu niesmaczna...
Awatar użytkownika
tomasb

tomasb Nie Lip 25, 2010 1:05 am

A ja sam sobie sobie na Cyfrze multiroom zrobiłem. Działa bezprzewodowo, oglądam niezależnie na 3 telewizorach i nie muszę biegać co 6 godzin z jakąś kartą ;-). Owszem - inwestycja trochę kosztowała - ale w moim wypadku koszty nie grały roli - chodziło o możliwość oglądania na co najmniej 3 telewizorach, które obecnie mam w domu. Z tego co czytałem w internecie na N jest to obecnie nie do zrobienia ;-(. A szkoda - bo gdyby też tak się dało przeszedłbym już na Nkę...
Awatar użytkownika
Nie wierze

Nie wierze Nie Lip 25, 2010 11:36 am

Wielka ściema!!
Tylko gadanie a efektów od kilku lat niema!
Awatar użytkownika
xyz

xyz Czw Sie 26, 2010 9:12 am

Jak ja ostatnio dzwoniłem do BOKu to mi powiedzieli, że multiroom jest na razie testowany (dzwoniłem jak zdrożał ten pakiet informacje). Klienci o multiroomie zostaną poinformowani.
Awatar użytkownika
telemaniak

telemaniak Pią Paź 01, 2010 2:18 pm

Popieram "tomasb". Sam posiadam Clona+ i podłączonych mam kilka odbiorników. Działa rewelacyjnie i można rozbić to nawet na 8 dekoderów. Będzie działać nawet u sąsiada. I każdy ogląda swoje programy w jednym czasie bez latania co parę godzin
Awatar użytkownika
Oglądam TV

Oglądam TV Wto Paź 05, 2010 5:05 pm

dziś kończy mi się umowa z N, nie pzedłużę jej a podpiszę nową z CYFRA + i tylko i wyłącznie dlatego, że N nie posiada w swojej ofercji MULTIROOM, dodam iż jestem abonentem pełną buzią (gębą) płacę za maksymalną opcję.

Oto jak się na jesień 2010 traci klientów

pozdrawiam
Krzysztof
Dolny Śląsk
Awatar użytkownika
Jaćka

Jaćka Czw Cze 09, 2011 4:43 pm

PO co komu multiroom, gdy w POlsacie dostajesz drugi dekoder gratis i oglądasz gdzie chcesz ? nawet za granicą masz drugi
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości