WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
widz555

Na pasku w TVP Info grób zamiast pomnika Piłsudskiego. Olechowski: wyciągnąłem surowe konsekwencje

widz555 Śro Sie 15, 2018 5:25 pm

Jedyną konsekwencją powinno być zlikwidowanie pasków w TVP razem z całą TAI. Po co one komu, rzecznik partii wystarczy
Awatar użytkownika
m.

Re: Na pasku w TVP Info grób zamiast pomnika Piłsudskiego. Olechowski: wyciągnąłem surowe konsekwencje

m. Śro Sie 15, 2018 6:27 pm

Taka cała kadra TVP, zwłaszcza tej od zadań politycznych. Elementarnej i podstawowej wiedzy brakuje, ważne tylko że poglądy właściwe. Takich i podobnych wpadek były są i będa dziesiątki. Pasek TVP Info to jest już stan umysłu ;)
Awatar użytkownika
janek44k

Re: Na pasku w TVP Info grób zamiast pomnika Piłsudskiego. Olechowski: wyciągnąłem surowe konsekwencje

janek44k Śro Sie 15, 2018 7:00 pm

specjalnie napisali żeby więcej widzów oglądało TVP żenada nie lubię TVP
Awatar użytkownika
CzaskoskiWatch

CzaskoskiWatch Śro Sie 15, 2018 7:03 pm

I tak nic nie przebije Czaskoskiego, u którego przez kilka godzin wisiał post z "generałem" Piłsudskim. W przeciwieństwie do Olechowskiego nie do tej pory nie przeprosił, a przecież aspiruje do roli Prezydenta Warszawy - miasta młodych i wszechstronnie wykształconych.
Awatar użytkownika
Klari

Klari Śro Sie 15, 2018 7:44 pm

Nie znam Czaskowskiego. Czy to nie przypadkiem poseł z partii PiS, który jak dotąd nie zabrał jeszcze głosu z mównicy sejmowej a chce zostać prezydentem Warszawy? Kim on jest? Znam tylko Trzaskowskiego. Pisownia zupełnie inna! Choć podobne brzmienie, to różne osoby.
Awatar użytkownika
Jorgi

Jorgi Śro Sie 15, 2018 8:24 pm

Okazuje się że patioci z TVPiS to BARANY.
Awatar użytkownika
Sebastian

Sebastian Śro Sie 15, 2018 9:20 pm

Jeśli TVP nie zmieni swojego zachowania przy projektowaniu pasków i nie tylko to raczej cała ekipa po tym incydencie zostanie wyrzucona wraz z obecnym prezesem stacji , bo ten zamiast kontrolować swoich pracowników to bawi się kosztem widzów żeby coś ich przyciągnąć.
Awatar użytkownika
On

On Czw Sie 16, 2018 7:03 am

Kolejny przykład, że młodzi niewiele wiedzą, a na dodatek to słoiki najmarniejszego sortu.Oświadczenie Olechowskiego żenada.
Awatar użytkownika
ajwaj

ajwaj Sob Sie 18, 2018 4:14 pm

ajwaj rwetes , słuszny. ,a jakie będą konsekwencje dla "CZASKOWSKIEGO " co zdegradował Marszałka Piłsudskiego na ...generała. ??
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości