WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Andrzej

Na Viaplay wszystkie mecze ligi angielskiej z polskim komentarzem. Zbudowano drugie studio

Andrzej Czw Lip 28, 2022 8:14 am

Jakość transmisji mnie interesuje czy nadal będzie kaszana? 😎
Awatar użytkownika
mkkk

Re: Na Viaplay wszystkie mecze ligi angielskiej z polskim komentarzem. Zbudowano drugie studio

mkkk Czw Lip 28, 2022 8:51 am

Borek i liga angielska podziekuje niech sprzedaje belkot w klatkach
Awatar użytkownika
Qwerty

Re: Na Viaplay wszystkie mecze ligi angielskiej z polskim komentarzem. Zbudowano drugie studio

Qwerty Czw Lip 28, 2022 10:19 am

720p, opoznienie i ciagle awarie - dziekuje, wole poczytac ksiazke
Awatar użytkownika
Maniok

Maniok Czw Lip 28, 2022 1:02 pm

Rafał Nahorny, czekamy :)
Awatar użytkownika
Greg

Greg Czw Lip 28, 2022 1:11 pm

Sojusz polega na tym, aby nas, klientów złupić, zmuszając do wykupienia dwóch abonamentów
Awatar użytkownika
xni

xni Czw Lip 28, 2022 5:48 pm

ciekawe czy vectra udostępni VIAPLAY
Awatar użytkownika
M

M Czw Lip 28, 2022 7:03 pm

Łoooo szacun! Nowa jakość :D
Awatar użytkownika
skib

skib Pią Lip 29, 2022 2:41 pm

A z innym niż polski komentarzem się da? Możliwość zmiany audio dostępna?
Awatar użytkownika
j7nk

j7nk Sob Lip 30, 2022 10:10 pm

Kompletnie mnie nie interesują te nołnejmy, a studio mogą prowadzić na żywo nawet z Buckingham Palace. Tylko możliwość wyłączenia polskiego komentarza może mnie przekonać do kupna abonamentu.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości