WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
2020

Najgorszy w historii wynik Trójki. "Słuchacze nie akceptują zachodzących w niej zmian”

2020 Śro Paź 14, 2020 6:16 am

To już tydzień bez Trójki. Gra Antyradio. Gdy stracę zasięg to Plus. Brak treści, które dostarczała mi Trójką uzupełnia tv po południu. Skoro mnie wygonili to radzę sobie inaczej.
Awatar użytkownika
LG

Re: Najgorszy w historii wynik Trójki. "Słuchacze nie akceptują zachodzących w niej zmian”

LG Śro Paź 14, 2020 6:18 am

Nawet fajne i konsekwentne hasło reklamowe: "Trójka! 3,3 %"
Awatar użytkownika
papa

Re: Najgorszy w historii wynik Trójki. "Słuchacze nie akceptują zachodzących w niej zmian”

papa Śro Paź 14, 2020 6:24 am

"LG" napisał(a): Nawet fajne i konsekwentne hasło reklamowe: "Trójka! 3,3 %"

W grudniu 0,3.
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Śro Paź 14, 2020 6:54 am

Mam PR3 na pilocie3.Nie ma obowiazku sluchania jest wolność wyboru w eterze.
Awatar użytkownika
Gdn

Gdn Śro Paź 14, 2020 7:13 am

W miejsce Trójki na FM trzeba wrzucić Czwórkę. Innego rozwiązania nie widzę. Trójki już nie ma, a to co jest teraz to nie wiem do kogo jest adresowane.
Awatar użytkownika
Ony

Ony Śro Paź 14, 2020 7:17 am

To wszystko przez brak Gacka, żądamy jej natychmiastowego przywrócenia.
Awatar użytkownika
357

357 Śro Paź 14, 2020 7:23 am

Od 1 października nie słucham. Nawet nie chce słyszeć tej profanacji Trójki. Odeszli ludzie, których bardzo lubiłam... Patronuję Radio 357
Awatar użytkownika
YKK

YKK Śro Paź 14, 2020 7:24 am

Oj tam, oj tam. Zaraz sołtys Obajtek nakupuje nowych stacji i będzie cały dzień Pietrzak leciał.
Awatar użytkownika
lradio

lradio Śro Paź 14, 2020 7:37 am

Słuchalność Trójki się urealniła. Nigdy nie była specjalnie większa, ale w dobrym tonie było to zadeklarować w badaniu.
Awatar użytkownika
Zdzichu

Zdzichu Śro Paź 14, 2020 7:58 am

W każdej, normalnie funkcjonującej spółce ktoś kogo sposób zarządzania wywołuje straty jest wywalany. W PR Pani prezes dalej sobie zarządza, tylko niedługo nie będzie czym.
Awatar użytkownika
tak

tak Śro Paź 14, 2020 7:59 am

powiem szczerze nawet za Mieszka Iii starego z Nowego swiatu była nieco wyższa.
Awatar użytkownika
??

?? Śro Paź 14, 2020 8:01 am

"2020" napisał(a): To już tydzień bez Trójki. Gra Antyradio. Gdy stracę zasięg to Plus. Brak treści, które dostarczała mi Trójką uzupełnia tv po południu. Skoro mnie wygonili to radzę sobie inaczej.
ja też,np.nie słuchając wojujących z rządem i jego wyborcami redaktorów na dożywotnich posadach,którzy uzurpują sobie prawo do danego radia,jako własnego.Jakich treści Ci brak?Tych,że pis jest zły,czy tych,że jest dziki?Czy tych o tolerancji i otwartości na młodych i świat,nowy świat,a może innych?
Awatar użytkownika
x

x Śro Paź 14, 2020 8:02 am

"papa" napisał(a):
"LG" napisał(a): Nawet fajne i konsekwentne hasło reklamowe: "Trójka! 3,3 %"

W grudniu 0,3.
a w stycnziu -,--------------
Awatar użytkownika
yy

yy Śro Paź 14, 2020 8:07 am

"Zdzichu " napisał(a): W każdej, normalnie funkcjonującej spółce ktoś kogo sposób zarządzania wywołuje straty jest wywalany. W PR Pani prezes dalej sobie zarządza, tylko niedługo nie będzie czym.
w każdejnormalnie funkcjonującej pracownicy nie robią tego,co niektórzy pracownicy byli na szczęście,choć w paru przypadkach niestety,PR.Tyle w temacie.Dużo pitolenia,jaką to trójkę fajno zniszono,o zasadach działania;ale konkretów nul.Co niby takie fajne było w tej trójce,od wielu wielu lat niszczonej,na dluuuuugo przed pisem.Oczywiscie ja jestem w stanie wymienić te fajne rzeczy,ale jakoś histerycy najwięksi w historii nie wymeniają.poza paroma krytykami zmian,zwolennikami tamtej trójki.Obecnym władzom powodze nika, nawet gdyby pisano,że tylko kot prezesa słucha.Wiadomości też słuchał ktylko kot prezesa a potem wybory przegrane przez te hejterskie wiadomości,które oglądają miliony.
Awatar użytkownika
gosc

gosc Śro Paź 14, 2020 8:31 am

i jeszcze doprosili do komentowania w stacji tenisa - Wojciecha Fibaka,
Sutener w radio ekspertem i komentatorem to jest trojkowe secialite! Voile!
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości