WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Gość

Natalia Nykiel śpiewa z Tomaszem Kotem w reklamach darmowych rozmów i SMS-ów w T-Mobile na kartę (wideo)

Gość Śro Cze 15, 2016 10:21 am

Pierwsza od dawna reklama t-mobile która jest po prostu dobra.
Awatar użytkownika
iga

Re: Natalia Nykiel śpiewa z Tomaszem Kotem w reklamach darmowych rozmów i SMS-ów w T-Mobile na kartę (wideo)

iga Śro Cze 15, 2016 2:59 pm

Konwencja muzyczna bardzo mi się podoba. Myślę, że przebiją się tym do młodych - hity zawsze dobrze sprzedają. :)
Awatar użytkownika
Eustach

Re: Natalia Nykiel śpiewa z Tomaszem Kotem w reklamach darmowych rozmów i SMS-ów w T-Mobile na kartę (wideo)

Eustach Śro Cze 15, 2016 4:48 pm

Chyba już można śmiało powiedzieć że Tmobile robi od kilku miesięcy zaje^&*te reklamy! jak za czasów Ery, lubie bardzo !!
Awatar użytkownika
Magik

Magik Czw Cze 16, 2016 2:07 pm

Nie wiem kto odpowiada u nich za produkcje tych reklam ale powinien jakas nagrode dostac. Chwytliwy kawalek, wpada w ucho, wszystko optymistyczne i wesole. Niech sie inni ucza z tego filmu...
Awatar użytkownika
joler

joler Pią Cze 17, 2016 1:31 pm

świetnie wyszła im ta reklama, zresztą te ostatnie kampanie też sobie nieźle poczynają ;) duma mnie rozpiera ze też jestem w tym prostym abonamencie t-mobile :D nie chciało mi się bawić w żadne niejasne umowy z innymi sieciami. brawo t-m! oby więcej tak dobrych reklam!
Awatar użytkownika
oleksa

oleksa Pon Cze 27, 2016 1:52 pm

Natalia + Kot = extra duecik! Teraz widziałam w tv coś z Szulimową - też wakacyjne i pozytywne! :)
Awatar użytkownika
wasyl

wasyl Pon Cze 27, 2016 3:51 pm

Wg mnie lepsze niż to co robi Play... Śledzę rynek reklam i T-mobile ostatnio przyciąga moją uwagę - ostatnią śpiewajacą reklamą w łódce też.
Awatar użytkownika
alinka

alinka Wto Cze 28, 2016 3:13 pm

Uwielbiam Natalię! :) Głos ma magiczny, a tu w ogóle jakoś tak energicznie, świeżo wyszła!
Awatar użytkownika
artur

artur Wto Cze 28, 2016 3:29 pm

Tym razem zaszaleli z reklamą! Nie ma co! :)
Awatar użytkownika
sylwikaMM

sylwikaMM Śro Cze 29, 2016 9:49 am

Natalia to powiew świeżości - jeszcze w żadnej reklamie nie wystąpiła, a wszyscy kojarzą ją z kawałka "Bądź duży". Bardzo ciekawe posunięcie!
Awatar użytkownika
sara

sara Śro Cze 29, 2016 11:25 am

Ja nie lubię oglądać reklam - w większości przypadków ich twórcy mają ludzi za idiotów... Ta jednak jest fajna - bardziej rozrywkowa, jak ją oglądam to marzę o urlopie i wielkim luzie, jak na tej imprezie. :)
Awatar użytkownika
olmoon

olmoon Śro Cze 29, 2016 12:44 pm

Electronic Beats dało radę! Kot w nowym wydaniu z resztą też. Fajnie, że dobrali mu kogoś do kompletu. :)
Awatar użytkownika
ryś

ryś Czw Cze 30, 2016 8:33 am

Natalia - I dama T-mobile. :) Fajne posunięcie z zaangażowaniem w spot młodej, znanej, ale nie kojarzonej z żadną marką gwiazdy.
Awatar użytkownika
adi

adi Czw Cze 30, 2016 10:52 am

Niby reklama, a wygląda jak teledysk - fajne wykorzystanie hitu do promocji marki!
Awatar użytkownika
miki maus

miki maus Czw Cze 30, 2016 1:08 pm

reklama nie jest tylko dobra, jest rewelacyjna! bardzo lubię Natalię, fajnie ze t-mobile z nią współpracuje też. w koncu mogę się pochwalić że mam prosty abonament bez dopłat w jakiejś popularnej sieci :P
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości