WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskuje o kulturze i rozrywce

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Dario

Netflix pracuje nad filmem „Pan Samochodzik i templariusze”, premiera w 2023 roku

Dario Śro Kwi 27, 2022 7:39 am

Super! Już nie mogę się doczekać.
Awatar użytkownika
Rurku

Re: Netflix pracuje nad filmem „Pan Samochodzik i templariusze”, premiera w 2023 roku

Rurku Śro Kwi 27, 2022 8:11 am

Myślę, że lepiej by było jakby zrobili serial zamiast filmu.
Awatar użytkownika
Oby

Re: Netflix pracuje nad filmem „Pan Samochodzik i templariusze”, premiera w 2023 roku

Oby Śro Kwi 27, 2022 9:42 am

"Dario" napisał(a): Super! Już nie mogę się doczekać.
Oby tylko wzorowali się na oryginale i oddali w miarę wiernie książkę a nie wymyslali alternatywną rzczywistość.
Awatar użytkownika
haha

haha Śro Kwi 27, 2022 10:54 am

"Oby" napisał(a):
Oby tylko wzorowali się na oryginale i oddali w miarę wiernie książkę a nie wymyslali alternatywną rzczywistość.

same mu-szy-ny będą. Nowe "polaki" :P
Awatar użytkownika
Ramzes 88

Ramzes 88 Śro Kwi 27, 2022 11:10 am

Pan Samochodzik będzie Ukraińcem.
Awatar użytkownika
af

af Śro Kwi 27, 2022 11:17 am

"Oby" napisał(a):

Jestem za. Członek PZPR Pan Samochodzik walczy z rewizjonistami z Bonn.
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Śro Kwi 27, 2022 11:26 am

Glopota! Pewnych klasyków się nie dotyka!
Awatar użytkownika
Max

Max Śro Kwi 27, 2022 11:45 am

Tell będzie czarny, Wiewiórka niebinarny, Sokole Oko gejem a główny bohater… no, to już niech fachmani z Netflixa wymyślają
Awatar użytkownika
Okoninianin

Okoninianin Śro Kwi 27, 2022 12:25 pm

I templariusze? Bez sensu. Wątpię, by udało się zrobić coś lepszego od wersji z Mikulskim. Wszelkie późniejsze wersje na podstawie innych części były strasznie g... - niane, a tu ktoś chce zdetronizować jedyną sensowną wersję ekranizacji prozy ZN. To się nie uda, bo sama proza jest już mocno leciwa i nie z tej epoki, więc scenariusz będzie musiał pójść w kierunku języka i realiów współczesności, a to już nie będzie Nienacki.
Awatar użytkownika
Black

Black Śro Kwi 27, 2022 4:53 pm

Trzeba przenieść Nienackiego w XXI wiek. Pan Samochodzik będzie muzealnikiem i żołnierzem WOT a nie ormowcem. Harcerzy już nie ma. Chłopaki są z teamu e-sportowego. Petersen i jego córka fajna laska zostaja. A templariusze są wiecznie żywi. No i wehikuł musi być hybrydą
Awatar użytkownika
Gal

Gal Śro Kwi 27, 2022 11:00 pm

"Max" napisał(a): Tell będzie czarny, Wiewiórka niebinarny, Sokole Oko gejem a główny bohater… no, to już niech fachmani z Netflixa wymyślają

Jeśli ma to być wersja według obecnych trendów, główny bohater powinien być modą, se ksowną wojowniczką.

A poważnie, bardzo bym się zdziwił, gdyby jednak udało się im tego nie spieprzyć.
Awatar użytkownika
BojesiePoprawnosci

BojesiePoprawnosci Sob Kwi 30, 2022 1:52 pm

Boje się, że jak dotknie tego NETFLIX to znowu zrobią z tego propagandę LPG.
Pewnie Adam będzie czarny a jego koleżanki będą LES*.
Zaraz posypie się na mnie hejt i że jestem LPG fobem.
Powiem tak: do Gejów i Les nic nie mam. Ale zmuszanie większości do oglądania wypaczeń mniejszości mówię NIE.
Awatar użytkownika
Fan

Fan Pon Maj 02, 2022 7:03 am

Żałosne nie zrobią czegoś nowego z serii tylko to co już było to tak jakby by nagrywać nowych Samych Swoich i jechać na sukcesie starej serii.Nic nowego to tak jak z Pustyni w puszczy echhh zalosne
Wróć do Kultura-rozrywka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości