WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
hahaha

Netflix ulepszył plan premium

hahaha Czw Lut 02, 2023 10:16 am

Każda wielodzietna rodzina będzie teraz mogła oglądać Netflixa na sześciu urządzeniach w swoim jednym "gospodarstwie domowym" - i Netflix im niczego nie zablokuje. Ale odlot!
Awatar użytkownika
Rafik

Re: Netflix ulepszył plan premium

Rafik Czw Lut 02, 2023 10:28 am

Korzystam z Netflixa od niedawna ale zdążyłem zauważyć że wszystkie jego produkcje mają jeden schemat, wszyscy wiedzą jaki. Ta platforma to dno totalne, odmóżdżenie ludzi!
Awatar użytkownika
E

E Czw Lut 02, 2023 10:57 am

To jest całkowicie chore. Mam ekran 4K, chciałbym skorzystać z dźwięku 3D, ale czemu muszę równocześnie przepłacać za 4 jednoczesne dostępy, których zupełnie nie potrzebuję?
Awatar użytkownika
cd

cd Czw Lut 02, 2023 11:21 am

Zróbcie w końcu uczciwy cenowo plan 4K dla singli.
Awatar użytkownika
Marian

Marian Czw Lut 02, 2023 11:35 am

No cóż, nie do wszystkich subskrybentów wysłali e-maila. Ale to może dobrze, ja od nich nie otrzymałem żadnej wiadomości od 2017 roku:)
Awatar użytkownika
Marian

Marian Czw Lut 02, 2023 11:46 am

"E" napisał(a): To jest całkowicie chore. Mam ekran 4K, chciałbym skorzystać z dźwięku 3D, ale czemu muszę równocześnie przepłacać za 4 jednoczesne dostępy, których zupełnie nie potrzebuję?
No jak chcesz jakość 4K to i tak musisz mieć najwyższy pakiet, inaczej oglądasz w Full HD.
Awatar użytkownika
leo

leo Czw Lut 02, 2023 3:11 pm

Co to jest "dżwięk 3D"?
Awatar użytkownika
walter

walter Czw Lut 02, 2023 3:11 pm

pewnie nazwa marketingowa
Awatar użytkownika
gret

gret Czw Lut 02, 2023 3:11 pm

To jakieś pitolenie, bo wielokanałowy i cyfrowy jest 5.1 i 7.1, Netflix juz ma w ofercie 5.1
Awatar użytkownika
ociepa

ociepa Czw Lut 02, 2023 3:39 pm

Niech lepiej zoptymalizuje opłaty za korzystanie z serwisu. Ma dużą konkurencję i bez tego zabiegu, będzie mógł tylko liczyć straty, przy obecnym cenniku.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości