WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Małomiasteczkowy go podsiadł

newonce.radio przeprasza za słowa Kuby Wojewódzkiego o „aucie z zespołem Downa” i wycina je z wywiadu

Małomiasteczkowy go podsiadł Śro Paź 20, 2021 10:14 pm

No i znów jest na aucie.
Awatar użytkownika
Gie

Re: newonce.radio przeprasza za słowa Kuby Wojewódzkiego o „aucie z zespołem Downa” i wycina je z wywiadu

Gie Śro Paź 20, 2021 10:23 pm

Czy fragment wycięty i już po sprawie? Nikt nikogo nie zwalnia?
Awatar użytkownika
GTI

Re: newonce.radio przeprasza za słowa Kuby Wojewódzkiego o „aucie z zespołem Downa” i wycina je z wywiadu

GTI Śro Paź 20, 2021 11:10 pm

Wyjmijcie kije z tyłków. Wojewódzki walczy o słuchalność. Przecież on sam wybrał Ukrainki do promowania, żeby był większy skandal. Chwalił się tym.
Awatar użytkownika
Lucky

Lucky Śro Paź 20, 2021 11:31 pm

Medialnie powinien już nie istnieć, a co na to TVN?
Awatar użytkownika
Blik

Blik Śro Paź 20, 2021 11:58 pm

Wojewódzki niestety nie ma nosa do etyki.
Awatar użytkownika
Magda

Magda Czw Paź 21, 2021 1:02 am

Żałosny starszy pan. Szkoda ze takiego chcą zatrudniać do audycji. Błyskotliwy to on był 20 lat temu
Awatar użytkownika
bredny

bredny Czw Paź 21, 2021 1:07 am

Mnie to nie uraza, chociaż sam jestem niepełnosprawny. Jak dla mnie cenzura jest gorsza od politycznej poprawności
Awatar użytkownika
parabas

parabas Czw Paź 21, 2021 2:55 am

Pozostaje mieć nadzieję, że c e n z o r z y nie jedzą mięsa, noszą ciuchy z ekologicznej bawełny zrywanej przez białych ludzi przy pełni księżyca a skórzane buty widzieli jedynie na wystawie.
Awatar użytkownika
Kropka

Kropka Czw Paź 21, 2021 4:17 am

KONIEC Z CHAMSTWEM PRACOWNIKÓW TVN BĘDĘ ICH ZGŁASZAĆ DO KRRIT
Awatar użytkownika
justyna

justyna Czw Paź 21, 2021 5:06 am

Stary, a wciąż tak samo durny. Narcyzm sprawia, że wydaje mu się, iż wolno mu wszystko, włącznie z obrażaniem osób niepełnosprawnych. Kiedyś kpił z Ukrainek, teraz poszedł jeszcze dalej. Nigdy nie zrozumiem fenomenu popularności tego kolesia. Może to dobrze. 🙁
Awatar użytkownika
powiatowy wieśniak

powiatowy wieśniak Czw Paź 21, 2021 6:56 am

"Gie" napisał(a): Czy fragment wycięty i już po sprawie? Nikt nikogo nie zwalnia?

No właśnie, może całkowicie wyciąć Wojewódzkiego ze współpracy?
Awatar użytkownika
Gie

Gie Czw Paź 21, 2021 7:04 am

"Lucky" napisał(a): Medialnie powinien już nie istnieć, a co na to TVN?

Co na to Play? Wojewódzki jest gwiazdą ich reklam. A to reklamuje pakiety duo. A to firmowe. Człowiek od wszystkiego.
Awatar użytkownika
qba

qba Czw Paź 21, 2021 8:03 am

jak już miał ktoś przeprosić to raczej Wojewódzki a nie radio
Awatar użytkownika
Pytalsky

Pytalsky Czw Paź 21, 2021 8:40 am

Kiedy ten blazen wyjdzie z szafy i zdejmie tupecik?
Awatar użytkownika
abc

abc Czw Paź 21, 2021 8:46 am

Pietrek będzie z tego szumu na dwie raty za porsze?
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości