WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kapitan Nemo

Niemiecki Nextbike przejmie kontrolę nad polskim za 11 mln zł. 15,5 mln zł kwartalnej straty, Orłowski nie jest już prezesem

Kapitan Nemo Nie Lis 17, 2019 10:54 am

Te rowery są nie przystosowane, nie powinny mieć przerzutek(ciągle naprawy), tak samo krawężniki w newralgicznych miejscach powinny być obniżone. Tyle w temacie.
Awatar użytkownika
Kama

Re: Niemiecki Nextbike przejmie kontrolę nad polskim za 11 mln zł. 15,5 mln zł kwartalnej straty, Orłowski nie jest już prezesem

Kama Pon Lis 18, 2019 9:06 am

Elektryczne hulajnogi miały spory udział w spowodowaniu strat.
Awatar użytkownika
powrót budek telefonicznych

Re: Niemiecki Nextbike przejmie kontrolę nad polskim za 11 mln zł. 15,5 mln zł kwartalnej straty, Orłowski nie jest już prezesem

powrót budek telefonicznych Pon Lis 18, 2019 5:28 pm

A nie lepiej by było pozbyć się tych stacji roweru miejskiego( i tak w obecnych czasach niemal każdego stać na własny rower dużo lepszej jakości niż te współdzielone, w dodatku do których trzeba założyć konto czy pobrać aplikację a za skorzystanie zapłacić a jakże - bezgotówkowo tylko) i zamiast tych stacji nasadzić budek telefonicznych, gdzie mogę sobie wyrobić kartę abonamentową i rozmawiać tyle ile chcę( operatorzy ustaliliby stawki za połączenia) a jak korzystam rzadziej to po prostu wpłacam drobne jak analogicznie do automatów z jedzeniem/piciem? Uważam, że tak awangardowy krok z pewnością byłby strzałem w dziesiątkę, a ludzie dużo korzystają ze swoich komórek. Byłby więc to dobry krok ku walce ze zjawiskiem fonoholizmu. Na pewno budki telefoniczne ciepło by się przyjęły w Polsce.
Awatar użytkownika
Pff

Pff Pon Lis 18, 2019 6:28 pm

Co za paździaki kradną takie rowery...
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości