WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Maciek

Niezwykły robot wyjechał na ulice Warszawy. Pyszne.pl testuje innowacyjną metodę dostawy

Maciek Pią Kwi 28, 2023 6:28 am

Takie innowacyjne że takie roboty widziałem już 8 lat temu na ulicach Milton Keynes w Anglii.
Awatar użytkownika
on

Re: Niezwykły robot wyjechał na ulice Warszawy. Pyszne.pl testuje innowacyjną metodę dostawy

on Pią Kwi 28, 2023 8:22 am

według mnie ma niestety wadę. jest mały i można na niego wpaść lub wjechać, bo ta mała antenka i chorągiewka na wysokości wzroku niewiele dają, szczególnie wieczorem. Jak ktoś się o niego mocno potłucze to się testy skończą
Awatar użytkownika
kolis

Re: Niezwykły robot wyjechał na ulice Warszawy. Pyszne.pl testuje innowacyjną metodę dostawy

kolis Pią Kwi 28, 2023 9:25 am

"on" napisał(a): według mnie ma niestety wadę. jest mały i można na niego wpaść lub wjechać, bo ta mała antenka i chorągiewka na wysokości wzroku niewiele dają, szczególnie wieczorem. Jak ktoś się o niego mocno potłucze to się testy skończą

Dokładnie. On przecina ścieżkę rowerową na zdjęciu. Ciekawe kto będzie winny wypadku, jak robot wjedzie w rowerzystę?
Awatar użytkownika
Marek

Marek Pią Kwi 28, 2023 12:06 pm

A do kogo należy pyszne i gdzie oraz jakie płaci podatki?
Awatar użytkownika
Delivery Couple

Delivery Couple Pią Kwi 28, 2023 2:04 pm

My! ;)
Awatar użytkownika
gry

gry Sob Kwi 29, 2023 9:44 am

Radzi sobie świetnie... Skrzyżowanie Łowickiej i Różyckiego, Górny Mokotów. Zawiesił się w zatoce przy trawniku. Wcześniej jechał przez środęk skrzyżowania z Madalińskiego. Dobrze, że był mały ruch bo raczej z auta średnio widoczny. Jakby był wypadek to kto odpowie?
Awatar użytkownika
Yelonki

Yelonki Sob Kwi 29, 2023 11:21 am

Już od jakiegoś czasu takie coś rozwozi burgery po Rayskiego i Lazurowej. Jedyne co zrobiło złego to wzbudziło zainteresowanie wszystkich budowlańców w okopach metra. Przez 20 min latali za nim i mu zdjęcia robili.
Awatar użytkownika
amelka34

amelka34 Czw Maj 04, 2023 12:54 pm

nie wiem czy takie roboty dobrze zastąpią człowieka ja jednak wolę jak to kurier z roomservice przyniesie mi jedzenie. Poza tym takie roboty będą odbierać ludziom pracę
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości