WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ucho prezesa w kablówce

Nowe odcinki "Ucha Prezesa" najpierw na ShowMax, a po kilku dniach za darmo na YouTubie

ucho prezesa w kablówce Śro Lut 15, 2017 11:27 am

ucho prezesa nowe odcinki w kablówce na kanale you tube od 20 lutego 2017 roku wcześniej 15 lutego na kanale ShowMax
Awatar użytkownika
Polak

Re: Nowe odcinki "Ucha Prezesa" najpierw na ShowMax, a po kilku dniach za darmo na YouTubie

Polak Śro Lut 15, 2017 11:44 am

To już nawet Afrykańskie firmy do nas wchodzą? Coście politycy zrobili z tym krajem przez "26 lat wolności"!
Awatar użytkownika
wojtek

Re: Nowe odcinki "Ucha Prezesa" najpierw na ShowMax, a po kilku dniach za darmo na YouTubie

wojtek Śro Lut 15, 2017 12:09 pm

to serdecznie żegnam Ucho Prezesa, żadnego ShowMax kupować nie będę a po kilku dniach od premiery ogladać nie zamierzam. Swoją drogą, co za żałosne wejscie tego ShowMaxu. Jakaś zupełnie kretyńska kampania z McGregorem plus 4 dni wczesniiej Uch prezesa... Żałosne
Awatar użytkownika
Ubaw po pachy!

Ubaw po pachy! Śro Lut 15, 2017 12:26 pm

"wojtek" napisał(a): to serdecznie żegnam Ucho Prezesa, żadnego ShowMax kupować nie będę a po kilku dniach od premiery ogladać nie zamierzam. Swoją drogą, co za żałosne wejscie tego ShowMaxu. Jakaś zupełnie kretyńska kampania z McGregorem plus 4 dni wczesniiej Uch prezesa... Żałosne

Naprawdę straszne! Ktoś chce 20zł/mies. za całą masę przyzwoitych seriali i filmów. Całe 20zł! To skandal. W internetach "wojtek" ma mieć wszystko za darmo!
Wojtek zluzuj trochę.... :D
Awatar użytkownika
ferdas

ferdas Śro Lut 15, 2017 12:30 pm

Uważajcie z płatnościami na ShowMax. Mnie zrobili w konia w ten sposób, że wybrałem płatność przez konto operatora sieci komórkowej i po wpisaniu numeru telefonu dostałem od operatora sms z kodem który należy wpisać - wpisałem i jedyne co zobaczyłem to komunikat: wystąpił nieoczekiwany błąd, spróbuj ponownie lub wybierz inną formę płatności. Myślałem że po prostu nie odczytało tego kodu, więc spróbowałem jeszcze raz, a tu nagle dostaję kolejny kod od operatora - wpisuję i znów to samo - wystąpił nieoczekiwany błąd... .Efekt jest taki że nie mam ani dostępu, ani pieniędzy - 40 złotych z konta zniknęło.
Awatar użytkownika
wojtek

wojtek Śro Lut 15, 2017 12:57 pm

"Ubaw po pachy!" napisał(a):
"wojtek" napisał(a): to serdecznie żegnam Ucho Prezesa, żadnego ShowMax kupować nie będę a po kilku dniach od premiery ogladać nie zamierzam. Swoją drogą, co za żałosne wejscie tego ShowMaxu. Jakaś zupełnie kretyńska kampania z McGregorem plus 4 dni wczesniiej Uch prezesa... Żałosne

Naprawdę straszne! Ktoś chce 20zł/mies. za całą masę przyzwoitych seriali i filmów. Całe 20zł! To skandal. W internetach "wojtek" ma mieć wszystko za darmo!
Wojtek zluzuj trochę.... [/quote

aha... no tak, po prostu jestem głupi . Możesz mi wysłać link do listy "całej masy przyzwoitych seriali i filmów" w ShowMax? Z góry dziekuję!
Awatar użytkownika
aaaaa

aaaaa Śro Lut 15, 2017 1:25 pm

mariusz Płaszczak
Awatar użytkownika
CDA tarza się ze śmiechu

CDA tarza się ze śmiechu Śro Lut 15, 2017 2:06 pm

nie 10 nie 100 nie 1.000 nie 10.000 tylko raczej 100.000 filmów i seriali pokazują Polakom całkowicie za darmo i bez opłat dla nikogo właściciele CDA
Awatar użytkownika
on

on Śro Lut 15, 2017 3:51 pm

Uwielbiam ucho prezesa. Uwielbiam wszystko co sie tyczy Kaczyńskiego i Macierewicza. 24 na dobe o tych osobach w GW i TVN juz mi nie wystarczy. Uwielbiam czytac i ogladac co u nich
Awatar użytkownika
gratki

gratki Śro Lut 15, 2017 3:53 pm

Kaczynski rządzi w realu i w przenosni, wiadomosci o nim, nawazniejsze informacje o nim. To jest ktos Wielki!
Awatar użytkownika
mer

mer Śro Lut 15, 2017 4:45 pm

Wojtek zluzuj trochę....

przejrzałem wszystko co sie dało - nigdzie nie ma zadnych informacji o ofercie ShowMax. Czyli jak sie zarejestruję z kartą i zapłacę 19,90 to się dowiem co kupiłem?? Skąd masz wiedzę o wspaniałej ofercie?
Awatar użytkownika
olo

olo Śro Lut 15, 2017 9:05 pm

Nasz rząd wreszcie jest Ok. Nawet pośmiać się można, żarty zwiększają jego popularność. Brawo PiS i do przodu.
Awatar użytkownika
rademenes

rademenes Śro Lut 15, 2017 10:42 pm

Mam wrażenie, że showmax długo nie podziała w Polsce. konkurencja była tu wcześniej a jeśli postanowili się wyróżnić amatorskimi klipami Vegi i youtubowym sitcomem, który i tak jest za darmo, to się nie postarali. Strona internetowa gorsza od najgorszych serwisów VoD (np. tytuły filmów, którymi się promują, nie zostały spolszczone).
Awatar użytkownika
marcin

marcin Czw Lut 16, 2017 10:05 am

Wojtek zluzuj trochę....

Wojtek przyzwyczaił się do torrentów! Nie będzie płacił!
Awatar użytkownika
Wiesław

Wiesław Sob Lut 18, 2017 11:20 am

Tak po prawdzie, to mam nadzieję, że to się rozkręci i Kabaret Moralnego Niepokoju, zrobi wreszcie coś naprawdę śmiesznego - bo przecież stać ich na dobry humor.

Teraz to mam wrażenie, że lecą na fali AntyPiS, a ludzie śmieją się z litości, żeby to jakoś pociągnąć - bo przecież PiS to samo zło i to nie mogło się wydarzyć, że wygrało wybory. (*)

Może poza paroma momentami - to jest to kiepskie. Żarty są czasami trudne do zrozumienia, dla osób, które nie śledzą aż tak sceny politycznej. Słabo :/

(*) od razu uprzedzam, że nie głosowałem na PiS. Ani na PO. Ani na PSL, SLD, itd.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości