WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
o=i

Nowy program „Rzeczy, których nie nauczyła mnie matka” wiosną w TTV. Bohaterkami Malwina Wędzikowska i jej matka

o=i Wto Gru 20, 2022 8:09 am

Powiem tylko , zabawne, tragiczne, nepotystyczne, cwane, niesprawiedliwe, itd
Awatar użytkownika
Maro

Re: Nowy program „Rzeczy, których nie nauczyła mnie matka” wiosną w TTV. Bohaterkami Malwina Wędzikowska i jej matka

Maro Wto Gru 20, 2022 10:06 am

Kolejny śmierdzący kał w ttv. Ja nie wiem jak to się dzieje, ze jeszcze nie zamknęli tego czegoś. Coś mi tu śmierdzi.
Awatar użytkownika
DomDziecka

Re: Nowy program „Rzeczy, których nie nauczyła mnie matka” wiosną w TTV. Bohaterkami Malwina Wędzikowska i jej matka

DomDziecka Wto Gru 20, 2022 7:10 pm

Jestem zmieszany. Nikt mi nie pomagał, nawet rodzice, tfu, więc widzę, że jak zwykle stacja TTV, zwaną monitoringiem królów dzielni i wiosek, zwęszyła zysk.
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Wto Gru 20, 2022 8:28 pm

Mam pomysł na kolejne programy z serii. Rzeczy których nie nauczył mnie dziadek, Rzeczy których nie nauczyła mnie babcia,Rzeczy których nie nauczył mnie starszy brat,Rzeczy których nie nauczyła mnie starsza siostra.
Awatar użytkownika
Seba

Seba Wto Gru 20, 2022 11:24 pm

Tytuł ciekawy, w przyszłym roku powstanie, Rzeczy których nie nauczyły mnie memy/sr@j tok.
Awatar użytkownika
Lolo

Lolo Śro Gru 21, 2022 2:18 am

Ciekawe czy kogoś to będzie obchodziło poza ową Malwiną i jej matką, dumną , że ma tak ustosunkowaną córkę, że aż w telewizji pokazano obie. No rodzina i sąsiedzi pewnie obejrzą.
Awatar użytkownika
Łódź

Łódź Nie Mar 05, 2023 10:20 pm

Czy to prawda co pisze się o p. Malwinie Wedzikowskiej na portalu go work? Jestem zniesmaczona :/ myślałam, że to fajna babka.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości