WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Rocky

Nowy serial „Demaskator. Poza prawem” jesienią w Polsacie

Rocky Śro Sie 05, 2020 6:37 am

główny bohater to ciacho!
Awatar użytkownika
Marcin

Re: Nowy serial „Demaskator. Poza prawem” jesienią w Polsacie

Marcin Śro Sie 05, 2020 7:20 am

czekam na dzień, kiedy moda na te paragówna przeminie....
Awatar użytkownika
Sebastian

Sebastian Śro Sie 05, 2020 8:26 am

Może wystarczy tych nowości i zostawić to na wiosnę bo co za dużo to nie zdrowo, ale jak ma być pokazywane jesienią jeszcze to ok
Awatar użytkownika
Mona

Mona Śro Sie 05, 2020 9:03 am

Bardzo sympatyczny wygląd pana prowadzącego. Nawet w ciemnej ulicy wzbudza odruchowe zaufanie 😉
Awatar użytkownika
Księgowy z polsatu

Księgowy z polsatu Śro Sie 05, 2020 10:01 am

Lał jaka nowość ! I taka tania w produkcji
Awatar użytkownika
jatoja

jatoja Śro Sie 05, 2020 10:30 am

Jake Vision Janka Kępińskiego popadło w niełaskę u babci Niny?
Nowymi faworytami pani dyrektor została spółka Tako Media, która tej jesieni produkuje wiele nowości.
Awatar użytkownika
John Botswano

John Botswano Śro Sie 05, 2020 11:08 am

O nie to potężny Jaglak
Awatar użytkownika
Sygnalista

Sygnalista Śro Sie 05, 2020 12:00 pm

Pan Karmowski jest bohaterem mojej ulubionej pasty :3

WITAM SPORTOWE ŚWIRY JEST 6 RANO JA WŁAŚNIE SZYKUJE SIĘ NA NASTĘPNY DZIEŃ SPORTOWYCH ZMAGAŃ ZA GODZINĘ ODWIOZĘ MOJĄ AMELKĘ DO SZKOŁY A POTEM WRÓCĘ ZROBIĆ POSIŁKI PODKREŚLAM POSIŁKI NA CAŁY DZIEŃ W POJEMNIKACH NA MROŻONKI NO WITAM ODWIOZŁEM JUŻ AMELKĘ ROBIĘ TERAZ MOJEGO OMLETA Z 600 GRAM BIAŁEK JAJ ORZECHÓW MIGDAŁÓW MASŁA ORZECHOWEGO CYNAMONU I PIEPRZU KAJEŃSKIEGO DLA ZŁAMANIA SMAKU NA NASTĘPNE POSIŁKI PODKREŚLAM POSIŁKI MAM INDYKA Z RYŻEM I WARZYWAMI ŁOSOSIA Z KASZĄ JAGLANĄ KTÓRA ROZGRZEWA ORGANIZM RÓWNIEŻ Z WARZYWAMI TERAZ LECĘ NA TRENING ALE WY PRZECIEŻ BĘDZIECIE ZE MNĄ WITAM WŁAŚNIE ROBIĘ TRENING Z PAPAJEM ZARAZ IDZIEMY NA WYKWINTNY OBIAD CZYLI NA STEKI Z ZIEMNIAKAMI WITAM WŁAŚNIE SKOŃCZYLIŚMY TRENING TERAZ ZESTAW NAPRAWCZY GLUTAMINA TURBO DŻETY IZOLAT BIORĘ PRYSZNIC I IDZIEMY NA STEKI WITAM JA WŁAŚNIE JUŻ WRÓCIŁEM DO DOMU Z CAŁĄ RODZINKĄ I ROBIĘ SWOJEGO OMLETA Z 600 GRAM BIAŁEK JAJ Z OWSIANKĄ I MIGDAŁAMI LUDZIE PYTAJĄ MNIE CO JEMY NA WIGILIĘ WIĘC OPOWIEM WAM KARPIA KTÓRY JEST TŁUSTY ZASTĘPUJEMY ŁOSOSIEM PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ZASTĘPUJEMY PIEROGAMI Z MĄKI ORKISZOWEJ Z BIAŁKAMI JAJ I MIGDAŁAMI DO SAŁATKI JARZYNOWEJ DODAJEMY GLUTAMINĘ I TURBO DŻETY Z MAJONEZEM FIT BARSZCZE CZERWONY ZASTĘPUJEMY SOKIEM Z BURAKÓW KTÓRY PODGRZEWAMY W GARNKU I TAK DALEJ JA WŁAŚNIE SKOŃCZYŁEM JEŚĆ MOJEGO OMLETA ODPISUJE TERAZ NA WASZE MAILE I ZARAZ BĘDĘ SZEDŁ SPAĆ BO JUTRO KOLEJNY DZIEŃ SPORTOWYCH ZMAGAŃ NO WITAM JA JUŻ IDĘ SPAĆ Z MOJĄ KOCHANĄ ASIUNIĄ PAMIĘTAJCIE STO PROCENT NA TRENINGU ALBO NIC! POZDRO!
Awatar użytkownika
zed

zed Śro Sie 05, 2020 2:03 pm

Tako Media to tragedia.
Awatar użytkownika
zima

zima Śro Sie 05, 2020 2:05 pm

kolejna parakaszanka
Awatar użytkownika
roboo

roboo Śro Sie 05, 2020 5:21 pm

do Piotr.
Och Piotruś Piotruś. Ty i te twoje słownictwo. I trzy razy w jednym zdaniu (na dodatek bez interpunkcji) gdzie trzeba czytać na jednym wdechu słowo "para syf"
Brakuje mi jeszcze słowa "sztucznego odgrzewanego paragniota"
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Śro Sie 05, 2020 7:31 pm

Rzygać się chcę na te wszystkie para gnioty które emitują te ściekowe stacje tv jak Polsat,Tvn,Tv4 ,jak dobrze ze istnieją kanały premium na których nie nadają para gniotów
Awatar użytkownika
Hanek

Hanek Śro Sie 05, 2020 9:51 pm

Tyle jojczenia a paradokumenty nie znikną z polskiej telewizji. Są tanie jak barszcz a przyzwoicie obejrzą się zawsze. Przed erą paradoków na takim Polsacie w day time byliśmy zalani powtórkami Kiepskich, Miodowych lat, Rodziny Zastępczej, 13 posterunku oraz Dom nie do poznania. Chyba mi nie powiecie że to lepsza oferta.
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Śro Sie 05, 2020 10:59 pm

Lepiej codziennie po 2 odcinki. Z wyjątkiem weekendów i świąt.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 81 gości