WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Kolos

Nowy serial „Szadź” miał o 250 tys. widzów więcej niż „Pod powierzchnią 2”, TVN wiceliderem

Kolos Czw Lis 26, 2020 8:28 am

Jak na dzisiejsze realia to wyniki oglądalności bardzo przystępne a sam serial inny od pozostałych.
Awatar użytkownika
12345678

Re: Nowy serial „Szadź” miał o 250 tys. widzów więcej niż „Pod powierzchnią 2”, TVN wiceliderem

12345678 Czw Lis 26, 2020 8:53 am

Można pisać czy blokada
Awatar użytkownika
Git

Re: Nowy serial „Szadź” miał o 250 tys. widzów więcej niż „Pod powierzchnią 2”, TVN wiceliderem

Git Czw Lis 26, 2020 9:34 am

Bardzo dobry serial, ale... czy tylko mnie Poplawska wydawała się strasznie drewniana? Utalentowana aktorka, a momentami przy dialogach miałem wrażenie, że to kryminalny paradokument.
Awatar użytkownika
Faruk

Faruk Czw Lis 26, 2020 10:29 am

Pseudopsychologiczne kino dla dzieciaków, do tego popłuczyny po skandynawskich kryminałach. Słabe...
Awatar użytkownika
Gut

Gut Czw Lis 26, 2020 11:01 am

Dość już tych pseudokryminałów na jedno kopyto! Naprawdę już mi się mieszają ich tytuły, takie to wszystko podobne do siebie...
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Czw Lis 26, 2020 11:52 am

Tego gniota nie sposób było oglądać ,jak zwykle z kopiowali z jakiś innych gniotach i wyszło badziewne coś nie interesującego .
Awatar użytkownika
Juki

Juki Czw Lis 26, 2020 11:56 am

Bezmózgi. Dalej oglądają seriale idiotow
Awatar użytkownika
haha

haha Czw Lis 26, 2020 6:02 pm

Brodacz Edziu nie umie w seriale.
Awatar użytkownika
Jurek

Jurek Czw Lis 26, 2020 8:00 pm

lepsze nowości seriale TVN od TVP gorzej
Awatar użytkownika
Ewa

Ewa Pią Lis 27, 2020 5:41 pm

Słaby film i słaba gra aktorów, szczególnie Popławska jest beznadziejna. Film był bardzo reklamowany i dlatego obejrzałam, jednak to była strata czasu. Na pewno nie obejrzę kolejnej serii (czytałam że mają dalej kręcić).
Awatar użytkownika
Rysiek

Rysiek Pią Cze 18, 2021 9:57 am

Marny aktorzyna w roli głównej. Strata czasu !!
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości