WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Nick

Ofensywa programowa Polsatu. Siedem nowości jesienią

Nick Nie Sie 11, 2013 10:34 pm

Brawo Polsat! Cyfryzacja oznacza wyzwania i Polsat je podejmuje.
Awatar użytkownika
As

Re: Ofensywa programowa Polsatu. Siedem nowości jesienią

As Nie Sie 11, 2013 11:20 pm

No ostro. Odważnie. Widać, ze w Polsacie rzucili kasą. Zobaczymy efekty.
Awatar użytkownika
19krzysio94

19krzysio94 Pon Sie 12, 2013 1:36 am

jeden reality-show bedzie mozna ogladac w SOBOTY o 20, a drugi w niedziele przed 18.
Serial 'To nie koniec świata,, w sobote o 21
Awatar użytkownika
tysiak

tysiak Pon Sie 12, 2013 2:53 am

zapowiada sie "na bogato" tylko żeby wykonanie było dobre a nie takie jak "Ekipa na swoim"
Awatar użytkownika
Neo

Neo Pon Sie 12, 2013 7:03 am

POLSAT ma jakąś obsesję na punkcie tłuszczu!!!! Seerial o grubasach, reality o odchudzaniu- a potem reality o gotowaniu czyli o żarciu. PIĘKNE POŁĄCZENIE- JAK ROZUMIEM BĘDĄ NAWOŁYWAĆ DO BULIMII, NAJPIERW JEDZ DO WOLI A POTEM.... WIADOMO CO!!!
TVN MA RAMÓWKĘ DLA IDIOTÓW.
SOLORZ, JAK TO SOLORZ STAWIA NA WIEŚ I DOBRZE NA TYM WYCHODZIl
Awatar użytkownika
Marcin

Marcin Pon Sie 12, 2013 8:51 am

Z kulinarnych programów wyśmienity jest - Ewa Gotuje. Jest spokojny i świetnie prowadzony. Nie znoszę programów "głośnych" a taki ma zamiar zrobić Polsat, który jak sądzę idzie w kierunku Ramseyowskiego widowiska - dużo wrzawy 20 osób na planie. Myślę, że to zły kierunek.
Awatar użytkownika
Zdzichu

Zdzichu Pon Sie 12, 2013 9:02 am

5 paradokumentów - oto dowód jak nisko może upaść telewizja.
Awatar użytkownika
szopen

szopen Pon Sie 12, 2013 10:29 am

Nie wien na czym dokladnie polega praca w telewizji, ale wydaje mi sie zekl ktos jeszcze chyba musi jeszcze zatwierdzac pimysky Ninki. Chocby po to czy stwierdzic czy dany program przyniesie zyski finansowe, ale nie tylko. I teraz pytanie czy ktos by sie godzil na wieczne papugowanie po TVNie i na kolejne paradokumenty? Osobiscie wydaje mi sie, ze te papugowanie nie wychodzi im tak zle a powiedzialbym, ze programy polsatu sa produkowane lepiej niz konkurencji ALE ILE MOZNA TAK ROBIC? ehhh
Awatar użytkownika
Hank Moody

Hank Moody Pon Sie 12, 2013 12:55 pm

Zabójcy tłuszczu i zdjęcie Terentiew- bezcenne :D
Awatar użytkownika
widz

widz Pon Sie 12, 2013 12:58 pm

Jaka ofensywa!?? Seriale paradokumentalne- ogłupiająca papka ,tania papka,którą POLSAT zapycha po południowe luki w programie. Oooo nakręci też nowe seriale,które będzie w kółko powtarzać i te reality showy. Ludzie papka na papce i liczne powtórki Kiepskich!!!!!!!!! POLSAT to stacja ,która zaczynała jako alternatywa dla TVP,dziś to kanał totalnej klapy. Liczyłem,że może w paśmie po południowym znajdzie się kilka produkcji dla całej rodziny: Pełna Chata,Dotyk Anioła czy Krok za krokiem itd----------zamiast tego pranie brudów od rana do wieczora w paradokumentach. Żałosne.
Awatar użytkownika
pantofel

pantofel Pon Sie 12, 2013 1:32 pm

Oj nie, proszę, ten program jest straszny! Najgorsza chała!

Marcin napisał(a):Z kulinarnych programów wyśmienity jest - Ewa Gotuje. Jest spokojny i świetnie prowadzony. Nie znoszę programów "głośnych" a taki ma zamiar zrobić Polsat, który jak sądzę idzie w kierunku Ramseyowskiego widowiska - dużo wrzawy 20 osób na planie. Myślę, że to zły kierunek.
Awatar użytkownika
nn

nn Pon Sie 12, 2013 5:32 pm

Terentiew i Miszczak to dwójka prowincjonalnych parweniuszy, sprzedających prymitywną telewizyjną papkę jako "atrakcyjne formaty", "kuźnię gwiazd" itd. itp. Ci ludzie zjedzą własne g... dla kasy i ratingów.
Awatar użytkownika
tradycyjny

tradycyjny Pon Sie 12, 2013 10:37 pm

Mogli by także dorzucić "Świat według Bundych" :).
Awatar użytkownika
Donia

Donia Nie Sie 18, 2013 6:53 pm

Ramówka polsatu w mojej ocenie wypada lepiej od TVN. Zarówno programy rozrywkowe jak i seriale pochodzące z polsatu stawiają ich na czele.
Awatar użytkownika
JA

JA Pią Sie 23, 2013 6:43 pm

Fajnie by było gdyby znalazły się 1-2 teleturnieje zamiast tych durnych dlaczego ja. Kiedyś było bardzo fajne Grasz Czy Nie Grasz? albo niech przejmą prawa do pokazywania Milionerów od zagranicznej stacji a jak nie to niech stworzą coś nowego z teleturniejów. Ludzie to naprawdę lubili i kiedyś było tego dużo. A teraz są tylko :
TVP1- Jaka to melodia. Teleturniej nudny,ale i tak oglądam.
TVP2- 1z10 (wyczerpana formuła), Postaw na Milion (o to akurat fajne)
I to by było na tyle chyba
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości