WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tracę zaufanie

Opole nawiązało współpracę z Polsatem. Stacja pokaże koncert i kabarety z amfiteatru

tracę zaufanie Pon Cze 18, 2018 4:53 am

Wszystko OK ,ale po co tam ten pajac ku ku kiz ? Pol sat coraz bliżej dojnej zmiany...
Awatar użytkownika
Marek

Re: Opole nawiązało współpracę z Polsatem. Stacja pokaże koncert i kabarety z amfiteatru

Marek Pon Cze 18, 2018 8:42 am

Gdyby TVP nie usunęło kabaretów z festiwalu, to nie wyrosłaby im konkurencja.
Awatar użytkownika
seba

Re: Opole nawiązało współpracę z Polsatem. Stacja pokaże koncert i kabarety z amfiteatru

seba Pon Cze 18, 2018 8:56 am

Gdyby TVP nie usuneła kabaretów, to kanał TVP Rozrywka miał co najmniej 5% rynku a nie niecały 1%
Awatar użytkownika
Romek

Romek Pon Cze 18, 2018 11:03 am

Brawo Polsat, pokażcie jak się robi Opole.
Awatar użytkownika
Kawka

Kawka Pon Cze 18, 2018 11:07 am

Michał Szczygieł i Michał Szpak - żart jakiś ?
Awatar użytkownika
lew

lew Pon Cze 18, 2018 11:16 am

to jest nagroda za zniszczenie Polsat 2?
Awatar użytkownika
kol

kol Pon Cze 18, 2018 12:01 pm

I tak przegrają, wtedy leci mecz :)
Awatar użytkownika
rurku

rurku Pon Cze 18, 2018 1:43 pm

Szybcy jesteście. O tym juz bylo wiadomo przed Opolem w TVP.
Awatar użytkownika
Zenada

Zenada Pon Cze 18, 2018 1:45 pm

Takie moje dwa grosze do tych wszystkich nocy kabaretowych i w ogóle kabaretów jako takich pokazywanych w tv: nie wiem jak jest grupa docelowa ale jednym słowem poziom tego to jest ż e n a d a. Nie jestem w stanie zrozumieć że ludzie kupują bilety i tracą czas na coś takiego. Są oczywiście wyjątki np ostatnio widziałem kabaret lala poland czy jakoś tak i muszę przyznać że kilka kawałków było śmieszych ale to trochę innych typ humoru oparty też na grze aktorskiej, niestety wszystkie kabarety na żywo to jazda na najniższych skojarzeniach bez żadnego polotu, to jest bardzo smutne naprawdę że ludzie się z tego śmieją
Awatar użytkownika
124

124 Pon Cze 18, 2018 2:54 pm

"Zenada" napisał(a): Takie moje dwa grosze do tych wszystkich nocy kabaretowych i w ogóle kabaretów jako takich pokazywanych w tv: nie wiem jak jest grupa docelowa ale jednym słowem poziom tego to jest ż e n a d a. Nie jestem w stanie zrozumieć że ludzie kupują bilety i tracą czas na coś takiego. Są oczywiście wyjątki np ostatnio widziałem kabaret lala poland czy jakoś tak i muszę przyznać że kilka kawałków było śmieszych ale to trochę innych typ humoru oparty też na grze aktorskiej, niestety wszystkie kabarety na żywo to jazda na najniższych skojarzeniach bez żadnego polotu, to jest bardzo smutne naprawdę że ludzie się z tego śmieją

Rozumiem że jesteś z PiS-iorow to ci się nie podoba bo kabarety wysmiewaja się z władzy. Popierasz la la Poland bo to leci na tvp2 i do Pisu odnosi się grzecznie. Mnie tam polskie kabarety się bardzo podobają. Bardzo trafnie punktuja to co się dziś w Polsce dzieje.
Awatar użytkownika
AS

AS Pon Cze 18, 2018 2:57 pm

TVP traci monopol na wszystkich frontach. A mimo to ciągle są osoby które się dziwią że Polsat i TVN zyskują miano lidera rynku.
Awatar użytkownika
gen. Bronisław Kijowski

gen. Bronisław Kijowski Pon Cze 18, 2018 10:33 pm

Nie oglądasz kabaretów = jesteś za PiSem. Świetna logika.
Awatar użytkownika
kozanostra1992

kozanostra1992 Wto Cze 19, 2018 12:52 am

"kol" napisał(a): I tak przegrają, wtedy leci mecz
...ale nie z udziałem "Orłów Nawałki", pacanku!!! :p Frapuje mnie jednak inna rzecz: kto słucha (na poważnie, bez sentymentalnych pobudek) w obecnej dekadzie fila oraz Ich 3?! ://
Awatar użytkownika
124

124 Wto Cze 19, 2018 2:46 pm

"gen. Bronisław Kijowski" napisał(a): Nie oglądasz kabaretów = jesteś za PiSem. Świetna logika.

Ależ ja tego nie powiedziałam! Nie przekrecaj moich słów. Zwolennikom PiS i PO maga się podobać te same żarty to logiczne i normalne. Ale zwolennicy PIS nie mają wogule dystansu. Jak Robert Górski śmiał się z Tuska i jego rządu to było ok , nikomu nie przeszkadzało. Ale jak tylko zaczynają się śmiać z PiS i Kaczyńskiego to już im nie w smak. Już cenzuruja, pozbywają się kabaretów. Widziałeś piosenkę Ewy Blachnio " Witajcie w nowej bajce? " . Jakże trafne podsumowanie rzadow PiS. Czy zwolennikom tej partii ta piosenka ma się nie podobać? Wręcz przeciwnie - Powinna się wam podobać
Awatar użytkownika
abc

abc Pią Cze 22, 2018 9:09 am

"Kawka" napisał(a): Michał Szczygieł i Michał Szpak - żart jakiś ?

Michał Szpak to najlepszy obecnie wokal w Polsce. A kto to jest Michał Szczygieł ? - w życiu nie słyszałem, ale widocznie ma plecy.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości