WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
anna-maria

Oszczędności dominują w reklamach sieci sklepowych. "To wyścig na dno"

anna-maria Sob Lut 04, 2023 10:24 am

Wydawanie i oszczędności to dwa wzajemnie wykluczające się pojęcia. Reszta to tylko marketing.
Awatar użytkownika
Gość

Re: Oszczędności dominują w reklamach sieci sklepowych. "To wyścig na dno"

Gość Sob Lut 04, 2023 10:27 am

Rząd się nie chwali, ale inflacja to jego zasługa. A wysoka inflacja powoduje drożyzne w sklepach, aptekach, na targowiskach,
Awatar użytkownika
Mirek

Mirek Sob Lut 04, 2023 10:27 am

Walczą z drożyzną a same podnoszą ceny produktów. Jak mawiał klasyk, ciemny lud to kupi.
Awatar użytkownika
Ehh

Ehh Sob Lut 04, 2023 12:18 pm

Dla socjalnych zachcianek grupy wyborców bez mózgów, normalnego uczciwie zarabiającego będzie stać na mniej towarów, a przy okazji zacznie kupować w dziad-dyskontach gdzie będą go traktować jak bydło... Gratulacje wyborcy!
Awatar użytkownika
hahaha

hahaha Sob Lut 04, 2023 2:34 pm

Carrefour to istny kabaret przodują we wszystkich rankingach najwyższych cen i największych wzrostów i reklamują się jak to u nich można oszczędzić
Awatar użytkownika
Ja22

Ja22 Sob Lut 04, 2023 7:52 pm

Obserwując co niektóre Biedronki pozawalane paletami z towarem na środku sklepu, mam wrażenie że rynek hard dyskontów w Polsce tam ma się świetnie.
Awatar użytkownika
Widz777

Widz777 Sob Lut 04, 2023 11:40 pm

"Ja22" napisał(a): Obserwując co niektóre Biedronki pozawalane paletami z towarem na środku sklepu, mam wrażenie że rynek hard dyskontów w Polsce tam ma się świetnie.

Porównując Biedronki (nazywane przez niektórych biedrami- proszę popatrzeć na marki samochodów klientów to inna sprawa) muszę powiedzieć że teraz Carrefoure Bemowo i Kaufland Stalowa to jakietś przedwczoraj
Awatar użytkownika
Zenada

Zenada Nie Lut 05, 2023 2:04 am

Akurat biedronka i lidl bardzo podniosły ceny. W dodatku oogirszuku jakość produktów o mięsie i wędlinach nue wspominając
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości